lauantai 18. heinäkuuta 2015

Keskikerroksen toilettiVessa ei ehkä ole ihan ensimmäinen tila, joka tulisi mieleen esitellä blogissa. Ei ainakaan omalla kohdallani. Oivalsin kuitenkin tässä yksi päivä, että meidän pitkänmuotoinen keskikerroksen toiletti on itse asiassa ihan kivannäköinen vaikka ei mikään moderni tila olekaan. WC on myös sen kokoinen, että sitä mahtuu jostain kuvakulmasta kuvaamaan. :D

Tähän keskikerroksen vessaan mennään olohuoneen viereisen "kirjaston" kautta (tila toimii tosin enemmänkin pojan leikkihuoneena tällä hetkellä). Toiletin seinässä on valoiseksi maalattu lasikuitutapetti ja katto paneloitiin muuton yhteydessä tehdyn remontin yhteydessä. Kattoon upotettiin samalla myös muutamat spotit, joiden tasaiseen valoon olen ollut tosi tyytyväinen.

Lattia uusittiin viime vuonna, jolloin revittiin pois vanhat kaakelit ja laitettiin tilalle kätevä vinyylikorkkimatto. Hyvännäköinen, lämmin ja miellyttävä jalkojen alla (vanhassa talossa kun lattiat tuuppaa olemaan talvisin melko vetoisat). Puuvillamatto on H&M Home:n. 

Seinälle hankittiin muutama vuosi sitten Ikean "Rönnskär" hyllyköt molemmin puolin isoa peiliä. Peilistä heijastuva taulu on entisen omistajan peruja, mutta se sai jäädä paikalleen koska sopii mielestäni tilan henkeen todella hyvin.

Siniset kristalliastiat taas olen saanut periä edesmenneeltä mummoltani ja ne ovat minulle erityisen rakkaita. Pöydällä seisova koruteline on melko tyhjä, sillä olen todella (siis todella) huono käyttämään koruja. Mahdollisimman yksinkertaiset korut ovat mieleeni, vaikka timanteista pidänkin. ;)

Mukavaa lauantaita!

Ps. Olettehan muistaneet käydä vastaamassa Indiedaysin lukijatutkimukseen? Jos ette vielä ole osallistuneet, niin tästä pääsee vastaamaan.

Vastaamalla kyselyyn voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintoina jaetaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kpl kauneustuotepakettia.

Kaikki tutkimukseen annetut tiedot käsitellään anonyymisti, eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman vastaajan suostumusta. Yhteystietotoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti