keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Blogin perustaminen

Tervehdys sinulle, ja ihanaa että eksyit lukemaan vastaperustettua blogiani. Olen 30 ikävuotta lähestyvä pienen perheen äiti, jolla on jalat vankasti maassa unelmointia kuitenkaan unohtamatta. Asumme ihanassa, vuonna 1963 rakennetussa keltaisessa rintamamiestalossa, jota on vuosien mittaan kattavasti remontoitu. Projekteja tosin aina riittää, joten tervetuloa matkaan siis! 

Aloitetaanpa ihan kaikkein tärkeimmästä, eli rakastan siis kauniita asioita, valokuvausta ja ennen kaikkea sisustamista. Ihmisten pyynnöistä huolimatta oman blogin perustaminen tuntui ennen jotenkin kaukaiselta ajatukselta. Nyt kuitenkin ajattelin yrittää sitten tätäkin. Tähän mennessä olen julkaissut kuviani lähinnä Facebook-profiilissani sekä Facebookin erinäisissä sisustukseen ja valokuvaamiseen liittyvissä ryhmissä. Ihanien ihmisten kannustamana ajatus omasta blogista alkoi kuitenkin kyteä mielessäni, ja tässä sitä nyt ollaan. Katsotaan miten käy. ;)

Tässä blogin ihka-ensimmäinen kuva, eli kuva olohuoneestamme sellaisena kuin se tällä hetkellä on. Tyylini on ennen ollut melko yltiö-romanttinen Englantilaisine vaikutteineen, mutta nykyään talostamme ei paljoa ruusukuvioisia tavaroita löydy. Tällä hetkellä olen keväästä innostuneena ihastunut mintunvihreään ja turkoosiin, mutta sisustuksemme elää koko ajan. Päävärinä on kuitenkin aina toiminut hillitty valkoinen enkä usko sen muuttuvan.







Eilen tuli leivottua todella herkullisia suklaahippukeksejä. Tälläkin kertaa tuli todettua, että kyllä laadukkaat raaka-aineet tekevät ihmeitä leivonnassa. Korkea-laatuinen kaakao ja valkosuklaa sekä tuoreet kananmunat ovat mielestäni tärkeintä näiden keksien onnistumisessa. Käytän myös aina aitoa voita leivonnassa.






Tässä teille näiden ihanaisten keksien ohje:

~ Valkosuklaiset suklaahippukeksit ~
250 g voita
1-1,5 dl fariinisokeria
3 dl sokeria
2 tuoretta kananmunaa
5-6 dl vehnäjauhoja
2 dl laadukasta kaakaojauhetta
1 rkl leivinjauhetta
200 g valkosuklaata
 
Pehmennä voi ja vaahdota sokerin kanssa. Lisää joukoon kananmunat hyvin sekoittaen. Siivilöi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Rouhi valkosuklaa ja lisää joukkoon.  Kekseistä voit tehdä halutun kokoisia, joko pienempiä tai sitten isompia oman makusi mukaan.
Keksit paistetaan 200 asteessa n. 10 minuuttia.  

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva saada keksien resepti. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka ja anteeksi että kesti vastata. :) Lisään reseptin postaukseen jälkikäteen heti kun ehdin. Kiitos kommentistasi, se olikin blogini ensimmäinen. Keep on reading <3

    VastaaPoista