perjantai 14. maaliskuuta 2014

Friday livingroom

Perjantaita murut!

Tänään pääsette kurkkaamaan olohuoneeseen, jonka keväinen ilme on raikkaan seesteinen. Olohuone tulee hiukan muuttumaan jonkin viikon kuluttua, mutta siitä lisää myöhemmin. Tahtoisin myös tuonne kolmen istuttavan sohvan takana olevalle seinälle jonkun yksinkertaisen upean taulun. Toinen vaihtoehto olisi kollaasi pienempiä tauluja. No, katsotaan mitä keksitään! ;)



Olen edelleen koviani myöten rakastunut meidän viime kesänä vaihdettuun lattiaan. Muistan joskus unelmoineeni valkoiseksi maalatuista puulattioista, mutta tämän lattian myötä on sekin ajatus jätetty unholaan. Tämä lattia on ihastuttavan eläväpintainen ja sopii sävyiltään täysin meidän kodin sisutukseen. Ai että ihminen voi olla onnellinen pienistä asioista! ♡



Nämä valokuvat ovat muuten täysin käsittelemättömiä, eli niiden valon määrää jne. ei ole korjattu jälkeenpäin kuvankäsittelyohjelmassa, mikä taas oli lähes pakollista talven pimeinä aikoina. Olen käyttänyt kuvissa hyväkseni kevään kasvavaa luonnonvalon määrää ja kuvannut isolla aukolla.

Nyt toivottelen teille mukavaa viikonlopun alkua! Palataan pian!


23 kommenttia:

  1. Hei Melissa! Ihana koti teillä ja tästä blogista tulee kyllä hyvälle mielelle! Niin kaunista! ❤ Olipa kiva löytää tämä blogi, kun itsekin asun lähiseudulla. :)

    Mukavaa viikonloppua!

    Pienessä kylässä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tosi kivaa että löysit tänne ja pidät blogistani. Aina mukava kuulla että lähialueella on lukijoita. :)

      Tervetuloa mukaan! ❤

      Poista
  2. Lattia on ♡ ja koko olohuone niin kaunis ja raikas :-) nyt onkin iki ihana kuvailla kun valoa tulvii sisään urakalla :-)

    Mukavaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
  3. Vietin tänään juuri kolme tuntia IKEAssa. Jalat ovat ihan kipeät, mutta oli kyllä sen arvoista! :D Kaikkea kivaa löytyi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa Erika! :) Pitäisi itsekin käydä jossain vaiheessa. Välttelen tosin Ikeassa käyntiä juuri sen takia, että mulla lähtee homma aina lapasesta kun siellä käyn. :D

      Poista
  4. Lattia on kyllä tosi upea, kaunis väri! Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
  5. Tuo lattia on aivan tosi ihana <3 Ja koko olkkari muutenkin! Kollaasi olis varmasti kiva tuossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Jonna! <3 Minäkin mietin nyt sitä kollaasia.... ;)

      Poista
  6. Ihanan näköistä, harmonista :) lattia mihin päädyitte, niin onko laminaattia? Nykyään ei koskaan tiedä kun muovimatotkin on niin puisen näköisiä :D ja onko väri harmaan valkoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Laitoin tuohon alas kommentin, jossa laminaatin tiedot kun muutama on siitä kysellyt. Väri on harmaan valkoinen :)

      Poista
  7. Aivan ihana tuo lattia enkä ihmettele, että olet tyytyväinen :). Mulla ois tänään tarkoitus vähän kuvailla , kun vihdoinkin on päiväsaikaan kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivottavasti sait kuvattua. Meillä on täällä etelässä satanut paljon lunta ja sataa edelleen. Kyllä se takatalvi taisi nyt iskeä ;)

      Poista
  8. Voi, miten ihania kuvia ja kaunis rauhallinen olkkari teillä! <3 Saako muuten udella, mikä teidän lattia on? Ihan pian pääsen itsekin lattiaa valitsemaan ja vaaleaa on toiveissa meilläkin. :)

    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3 Laittelin tuohon alimmaksi kommentin, jossa vastasin kaikille lattiasta tietoja kysyneille. :)

      Poista
  9. Mukavan seesteinen ja harmoninen tunnelma. Kaunis kokonaisuus <3

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! <3 Lattiasta kysyneille tiedoksi, että laminaatti on Byggmaxin "Tammilaminaatti Tryffeli Premium", hinta 12,95e/neliö. Saa tietääkseni tilattua myös netin kautta jos ei Byggmax-myymälää lähettyvillä. :) Ja kovuusluokka korkea, eli 32.

    Me ollaan oltu ERITTÄIN tyytyväisiä tähän lattiaan. Meillä kun tosiaan on pieni poika ja kaksi isohkoa koiraa. :)

    Tässä vielä linkki:

    http://www.byggmax.com/fi-fi/rakennustarvikkeet/lattiat-ja-lattialistat/laminaattilattiat/laminaattilattia-puurakenne-8-mm-premium/13711/tammilaminaatti-tryffeli-premium

    VastaaPoista