sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Arki 4/5 - Kodinhoitohuonetta


Kodinhoitohuone - tuo arkisista arkisin huone, jota tulee käytettyä päivittäin, sopii erinomaisesti esiteltäväksi arkihaasteen yhteydessä. Meidän kodinhoitohuone ei muuten ole tainnut täällä blogin puolella vielä kertaakaan vilahtaa, joten tässä teille muutama kuva kyseisestä tilasta.

Talomme kodinhoitohuone sijaitsee kellarikerroksessa ja on tilana melko kapea, mutta silti toimiva. Edelliset omistajat olivat tehneet kellarikerrokseen suuren remontin vuotta ennen myyntiä, joten kaikki tilat ovat onneksi todella hyvässä kunnossa. Keskikerroksen rappusista alas tultaessa saavutaan lyhyen käytävän kautta suoraan kodinhoitohuoneeseen, jonka yhteydessä on myös yksi talomme kolmesta WC:stä. Kodinhoitohuoneesta on kulku takkahuoneeseen, eli mieheni peliluolaan. ;) Takkahuoneesta päästään pukutilaan, josta pääsee sauna- ja pesutiloihin ja ulos pihalle.







Tänään pesemäni pyykit eivät tällä kertaa joutaneet kuivausrumpuun, vaan pääsivät raittiiseen ulkoilmaan kuivumaan. Ulkona kuivuneessa pyykissä on kyllä ihan huippuhyvä tuoksu!

Raikkaan pyykintuoksuista iltaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti