tiistai 18. marraskuuta 2014

Haavelistalla Makuuhuoneeseen


Aloin salaa unelmoimaan makuuhuoneen pienoisesta uudistuksesta kun viime viikolla selailin Tine K:n upeaa valikoimaa. Muutoksen toteuttaisin tyylilleni uskollisena yksinkertaisesti, mutta kodikasta fiilistä unohtamatta. Ja Tinen tuotteilla tietenkin. ;)

Kattoon hankkisin silkkisen kattovalaisimen, ja sängyn viereen kaksi mustaa lampunjalkaa valkoisilla silkkivarjostimilla. Vanhat yöpöydät saisivat väistyä juuri tuollaisten kuvassa näkyvien puisten jakkaroiden tieltä (samantapaisia löytyy muistaakseni ainakin House Doctor:in valikoimasta), ja sängylle toiveissa olisi tuo kuvan "Basequilt"-päiväpeitto. Värivaihtoehtoina olisi tummanharmaa tai tummansininen. Molemmat kauniita.

 Päiväpeiton, tyynyjen ja kaikenmoisten pikkutavaroiden säilytykseen hankkisin muutamat erikokoiset "Basmarket"- korit. Piste ii:n päälle olisi Tinen tummanharmaa puinen vitriinikaappi, joka saisi toimia liinavaatekaappina. Ai että tuo on kaunis!

Pikaisesti tuossa tosin laskeskelin, että makuuhuoneen facelift näillä tavaroilla maksaisi reippaasti yli 2000 euroa, joten unelmaksi jänee tämä. :D Mutta unelmoida saa, ja pitääkin! Se ei maksa mitään! :)

Ihastuttavaa tiistaita teille kaikille!

10 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita olet koonnut kuvaan. Tine K:n tuotteet ovat myös minun suosikkenjani ! :)

    VastaaPoista
  2. OIH, kuulostipa upealta. Mutta jos pikkuhiljaa? Onneksi saa haaveilla ja suunnitella. Olen joskus miettinyt että ei se varmaan tuntuisi samalta, jos olisi varaa kaikki toteuttaa just niinkun haluaa ja heti. Jotenkin sitä nauttii sitten niin täysillä, kun saa viimein jotain mistä on haaveillut. Eli jatketaan haaveilua :)

    VastaaPoista
  3. Nuo korit on kyllä ihania! Taas niitä yhden hankin lisää ja vielä keksisin aika monta paikkaa mihin sellainen kävisi :) Ja tuo kaappi!!! Ihana! Aika kivoja haaveita!! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi ihania ovat kyllä, varsinkin päiväpeite ja kynttilänjalka.

    VastaaPoista
  5. Moi!
    Mun suosikkituotteita<3
    Kerätty on kans pikkuhiljaa, alennusmyyntejä hyväksikäyttäen.
    Kattolamppu on tummanharmaa ja tuo pöytälamppu valkoisella varjostimella. Päiväpeitto on ihana ja kamala. Ihana muhkeutensa takia, mutta on hankala säilytettävä ja varmasti joutuu viemään pesulaan pestäväksi, tuskin mahtuu pesukoneeseen, vaikka meilläki 7kg kone.
    Kaappi on tulossa tammikuussa, huoh!
    Oli ollu suosittu, eka erä loppuunmyyty heti ja toinen valm. tammikuussa ja seki oli melkein myyty.
    Tine k on siitä paras, kun sillä ei koko mallisto vaihdu joka vuosi. Niin pystyy pikkuhiljaa keräämään omia lemppareitaan. Lisäksi on kunnon käyttötavaraa, eikä mitään turhia pölynkerääjiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, hienolta kuulostaa! Olet jo ehtinyt kerätä paljon ihanuuksia <3

      Poista