sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Olohuoneen uutuuksiaOlen kovin tykästynyt H&M-homen tuoksukynttilöihin, ja koska lähin "home"-myymälä on Helsingissä, tilaan kynttilöitä yleensä heidän verkkokaupasta muiden tilausten yhteydessä. Itse asiassa olenkin ihmetellyt, miksei jokaisen H&M- myymälän yhdeydessä yksinkertaisesti voisi olla "home"-osasto?! Meidänkin kaupungista kun kyseinen putiikki kyllä löytyy.
Oletteko tekin joskus pohtineet samaa?

 H&M- homella on aika paljon tuoksukynttilöitä, mutta suosikkejani ovat juuri nämä yksinkertaisella paperilla ja juuttinarulla koristellut ihanuudet. Ne ovat niin kauniita, että niitä on kiva pitää esillä jo ennen "korkkaamista"/polttamista.

 Samalla shoppailukierroksella hankin meille muuten myös sohvaan kivan uuden tyynynpäällisen. Siniset sävyt miellyttävät edelleenkin omaa silmää, ja luovat sisustukseen raikkaan kesäisen fiiliksen.

Ihanaa sunnuntaita ja oikein hyvää uutta viikkoa teille! :)


4 kommenttia:

  1. Olen ihmetellyt ihan samaa, että miksei home-osastoa voi olla useammassa kaupassa. Tällä Oulussakin on usea myymälä ja edes yhdessä voisi olla homen puolikin, niin saisi kivaa kotiin edullisesti. Lähin myymälä meiltä lienee Jyväskylä, missä on myös home-osasto.
    Todella kivalta näyttää teillä olkkarissa. Ihanan raikas tuo sininen.

    VastaaPoista