lauantai 18. kesäkuuta 2016

Mia Fashion and Fit


Miltä kuulostaisi täysin kiireetön shoppailu henkilökohtaisella palvelulla kauniissa maalaismaisemassa? Tai vaikkapa kupillinen kahvia vanhan omenapuun suojissa shoppailun lomassa? Liian täydellistä?! Ei lainkaan - kaikki tämä on koettavissa vain 12 kilometrin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta. Vessöössä, vehreiden peltojen ja kauniin suomalaisen kulttuurimaiseman keskellä sijaitsee nimittäin ihanaakin ihanampi Mia Fashion and Fit. Aurinkoisen ja palvelualttiin Mian puodissa myydään mm. tanskalaisia, italialaisia ja ranskalaisia naistenvaatteita 34-52 koossa. Puodin ovat ovat auki vuoden ympäri keskiviikkoisin klo 15-19 ja lauantaisin klo 10-15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Tarjolla on tilauksesta myös shoppailu-iltoja ystävien tai vaikka työpaikan tyttöjen kesken. Näiden aikana shoppaillaan, nauretaan ja nautitaan skumpasta ja kiireettömästä yhdessäolosta. Todellista arjen luksusta jokaiselle naiselle koosta riippumatta!

Tänne kannattaa jokaisen kauniita vaatteita, koruja, laukkuja ja sisustusta rakastavan suunnata. Kerrassaan ihana paikka! :)

 Mian kaupan facebook-sivut löydät täältä.
 

4 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana puoti. Eilen juuri tuolta päin kotiuduin....olisimpa tiennyt paikasta...:)

    VastaaPoista
  2. Onpas ihanan näköinen! :) Harmi että on niin kaukana... Kielioppimonsterina on pakko korjata, että suomalainen kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. :)

    VastaaPoista