perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ruusun aika

Rakastan kukkia.

 Kukat ovat itselleni tärkeä osa sisustusta, enkä voisi kuvitella kotia ilman kukan kukkaa. Oli vuodenaika sitten mikä tahansa, niin meidän kodistamme löytyy lähes poikkeuksetta leikkokukkia. Aina ei välttämättä tarvitse olla kyse edes kukkakimpuista, vaan muutamat yksittäisekin kukat riittävät. Tykkään käydä kukkakaupassa ja poimia kylmiöstä erilaisia kukkia jotka asettelen ympäri kotia piristystä tuomaan.

Tällä hetkellä keittiön pöytää koristaa muutama suuri, samppanjan värinen ruusu. Tätä maailman suosituinta leikkokukkaa ei yksinkertaisesti voi vastustaa, ja se onnistuu hurmaamaan ajattomalla kauneudellaan kerta toisensa jälkeen. Värivaihtoehtojakin löytyy pilvin pimein, vaikka itse tosin suosin ihan perinteisiä värejä ruusuissa. Valkoinen ja samppanja ovat vanginneet sydämeni. Herkkää ja kaunista.






Ruusuista perjantaita ja ihanaa viikonlopun alkua teille!

❤  

17 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia <3.

    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Kauniita! Minun tulee usein viikonlopuksi ostettua "siivouskukkia" innostajaksi :) Eilen lähti kaupasta mukaan narsissiruukku. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia. Aikaisemmin pidin ruusujen tummista ja hehkuvista väreistä. Nykyisin pidän myös eniten herkistä ja hennoista väreistä. Niissä on jotain lumoavaa kauneutta :)

    VastaaPoista
  4. Oikein ruusuista perjantaita sinullekin ♡♡

    VastaaPoista
  5. Ruusut on kyllä kauniita. Ite tykkään keltaisista ruusuista ehkä eniten... Niin ja olohuoneen pöydällä kukkii Muurikello... Ihana sekin!

    VastaaPoista
  6. Odottelen tässä jo pääsiäisviikkoa, että pääsisin hakemaan pääsiäiseksi narsisseja. Voihan niitä aiemminkin hakea joo, mutta haluan hakea ne nimen omaan vasta pääsiäisviikolla.

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia <3 Kauniita ruusuja, hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
  8. Kauniita kuvia, lempivärejä:) Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  9. Kyllä ne kukat on vaan niin ihania! Tämäkään koti ei ole päivääkään ilman jotain kukkaa piristämässä :D

    VastaaPoista