lauantai 5. huhtikuuta 2014

Keväinen kahvihetki verannalla

Tänään join auringon lämmittämällä verannalla iltapäiväkahvit kaikessa rauhassa. Keltaiset narsissit loistavat pirteinä Ib Laursenin ihastuttavassa saviruukussa, ja antavat iloa niin silmille kuin sielullekin. On niin mahtavaa kun vihdoin pääsee taas nauttimaan verannan tunnelmasta. Veranta on ehdottomasti yksi niistä asioista, joita rakastan talossamme eniten. Aivan ihana ja valoisa tila.





Nyt istahdan telkkarin eteen katsomaan American Idol:ia, jossa on tänäkin vuonna upeita laulajia kisaamassa. Itse ihailen erityisesti monien laulujen hienoja sovituksia. Illan ensimmäinen laulaja veti äsken No Doubt:in "Don't speak"-kappaleesta aivan huikean version. Vau! Musa on kyllä yksi maailman upeimmista asioista! Ja pakko vielä mainita, että tuo Jennifer Lopez on ehdottomasti maailman kaunein nainen.

Tunnelmallista lauantaita teille!

16 kommenttia:

  1. Tänään oli niin kaunis päivä :-) kyllä vaan kelpasi nauttia terassilla kahvit :-) näyttää oikein sievältä vielä joten mikäs tuossa paistatellessa ♡

    VastaaPoista
  2. Miten ihania kevätkuvia! Kaunis tuo narskuruukku ja aina niin ihanat narskut! Veranta on varmasti aivan loistava paikka nauttia etenevästä keväästä. :) Aurinkoista sunnuntaita toivotellen.

    VastaaPoista
  3. Ihanan aurinkoisia ja värikkäitä kuvia! <3

    VastaaPoista
  4. Terassilla/verannalla maistuu kahvitkin paremmalta. ❤Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Ah! Tuo on keväässä ja kesässä niin parasta <3 Rauhalliset kahvihetket auringossa! ( Tai no itse en kahvia juo, mutta teehetki vaikkapa sitten ;) Tänään näyttääkin ikävän sateiselta, mutta luonto kaipaa tietysti välillä vettäkin.

    Itse en ole enää kovasti seurannut noita Idolsseja. Mutta tuo on kyllä totta, että Jenniferissä on sitä jotain :)

    Leppoista Sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvi, tee, limsa tai vaikka vesi, kaikki maistuu yhtä hyvältä verannalla auringossa :)

      Poista
  6. Pyhäaamun rauha, hiljaa huokuilee. Tuo laulu rupes soimaan mun päässä ku menin parvekkeelle tänä aamuna. Aurinko paistaa, on vain pieni tuulenvire. Hiljaista ja rauhallista ja aika lämmintä. Oikea rauha! PS: Ootko seurannu Tähdet tähdet- ohjelmaa? Se on mahtava!

    VastaaPoista
  7. Ihana kahvihetki... valoa, aurinkoa, kukkia, vautsi:) Kaunista!

    VastaaPoista