maanantai 25. huhtikuuta 2016

Perennapenkin kevätMoni teistä varmasti muistaa viime kesänä yhteistyössä S- Gardenin kanssa tekemämme ison perennapenkkiprojektin. Syksyllä penkki sai haravoinnin jäljiltä paksun lehtipeitteen, joka tuntuu suojanneen penkin taimia oikein hyvin. Lehtipeitteen poiston jälkeen penkki sai ylleen viiden sentin kerroksen ruusuille ja perennoille tarkoitettua, hyvin lannoitettua multaa, jonka ideana on tukehduttaa suurimman osan syksyllä itäneistä rikkaruohoista.
Hyvin on toiminut ainakin tähän mennessä!

Penkin uumenista puskee nyt jo paljon vihreää, ja ihanat krookukset ovat täydessä kukassa. Kävin eilen hakemassa S- Gardenista penkkiin vielä kahden valkoisen pionin ja valkoisen klematiksen taimet, näitä kun ei penkin perustamisaikana ollut heillä enää saatavilla. Nyt on penkin kaikki asukit paikoillaan, ja odottelen jo malttamattomana tulevan kauden kukintoja.

S- Gardenilla on muuten sesonki täydessä vauhdissa, ja myymälä on täynnä kaikkea, josta kotipuutarhuri voi unelmoida. Meillä on myös tänä keväänä edessä eräs isompi projekti Tuija- aidan muodossa, ja taimet ajattelin tähänkin hommaan hankkia S- Gardenilta.

Ai että! Kukista ja puutarhajutuista tulee kyllä niin hyvä mieli!
Tästä on hyvä jatkaa!

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti