torstai 21. huhtikuuta 2016

Vaasan Taikaa rakkaalleIndiedaysin ja Vaasan:in yhteistyökampanjan myötä sain Taikaruis- leivän lisäksi testattavakseni myös toisen sarjan leivistä. Kokeiluun pääsi näin ollen "Vaasan Taika Vaalea Täysjyvä", joka on valmistettu täysjyävehnästä, -rukiista, -speltistä ja -kaurasta. Lisäksi leipä on laktoositon, lisäaineeton ja runaskuituinen.

Kampanjan ideanahan on ”Sanoa se leivällä”, joten tällä kertaa päätin yllättää rakkaan mieheni täyttävällä ja ravitsevalla sänkyaamiaisella hänen yövuoronsa jälkeen. Tie miehen sydämeen kävi tälläkin kertaa vatsan kautta, ja leipä sai mieheltäni loistavan arvosanan. Hänen mielestään tässä vaaleassa herkkuleivässä on kaikki kohdallaan - herkullinen maku, täysjyvän terveellisyys ja ihanan pehmeä koostumus.


Muistuttelisin teitä myös käymään ottamassa osaa "Sano se leivällä"- kampanjan lukijakilpailuun,jossa jaetaan leivän taikaa Instagramin puolella!

@Vaasan_leipomot arpoo Instagram-tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai. Voittajat palkitaan herkullisin eväskorein (arvo n. 40e).

Käykää siis julkaisemassa omat leipäterkkunne hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti