tiistai 5. marraskuuta 2013

Postin löytö

Iltaa ihanaiset! Toivottavasti viikkonne on lähtenyt hyvin käyntiin kurjasta säästä huolimatta. Täällä etelässä sataa vettä ja tuuli tuivertaa kuin viimeistä päivää. Onneksi kotimme seinien sisällä on lämmin ja seesteinen tunnelma ja saa rauhassa poltella kynttilöitä ja nauttia uudesta suosikistani, nimittäin karamelliteestä. Mmmm! 

Oletteko muuten huomanneet että postien toimipisteissä on myynnissä kaikkea mukavaa, joskus jopa sisustusjuttuja? Kävin tänään ruokatauollani postittamassa pari kirjettä ja pysähdyin samalla kaivelemaan löytölaarin tavaroita, josta bongasin alla olevan ihastuttavan kynttilälyhdyn.









Mitä pidätte tästä kolmen euron löydöstä? Eikö ole aika kiva?! Tuossa yhdistyvät kaksi syyskauden suosikkia: lyhty ja villasukat. :)

Lämpöistä ja tunnelmallista viikon jatkoa blogistania!


Melissa

17 kommenttia:

  1. Mä katoin tota ihan samaa viime vkolla kun olin postissa, mut se jäi sinne. Ja nyt ehkä harmittaa...

    VastaaPoista
  2. Tuo on kaunis :-) Tosi kaunis :-)

    Viime vuonna jo katselin tuota jossain blogissa mutta itse en löytänyt mistään postista, nyt taannoin kerran näin mutta oli vallan kiire ja sinne jäi eikä enään tietenkään tuurillani ollut toiste :-D

    Mukavaa iltaa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Seijaseni! ♡ Minä voin hakea tuollaisen sinulle! Pistä sähköpostia jos haluat että käyn hakemassa. Posti on tässä ihan työpaikkani lähellä. ♡

      Poista
    2. Voi kiitos kaunis :-) palaan asiaan :-)

      Blogissani haaste sinulle ♡

      Poista
  3. Katselin tuollaisia muutama viikko sitten postissa, mutta eivät olleet silloin vielä alessa. Olisikohan niitä täälläkin jo laitettu alelaariin, pitänee poiketa! Mutta siis, kaunis kynttiläkippo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä katsomassa olisiko alenettuna sielläpäin myös! :)

      Poista
  4. Ihana on kyllä!

    Miten muuten teet tuon sydämen? :D

    VastaaPoista
  5. Huippu löytö kyllä, enpä olisi uskonut että postista voi löytyä tuollaisiakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta Suski! Olen usein ihmetellyt kuinka paljon kaikkea mukavaa sieltä postista voikaan löytyä. Siellä olis ollut myös todella tyylikäs, yksinkertainen "nahka"kantinen kalenteri ensi vuodelle 5 eurolla! Melkein harmitti kun olin toissapäivänä käynyt ostamassa kirjakaupasta uuden kalenteripaketin filofaxiini 15 eurolla. ;)

      Poista
  6. Saman löydön tein minäkin... ;)

    VastaaPoista
  7. Heips!
    Löysin blogiisi Stella Vaniljan kautta ja ihastuin sivuihisi heti! :) Onnittelut myöskin Indiedaysin inspiroivin blogi-listalle. :) Meilläkin on tuo samainen lyhty valkoisena ja on aina yhtä ihana vaikka on jo vuoden palvellut. :) Alankin nyt aamukahvin kera lukemaan blogiasi enemmän, täällä varmasti viihtyy. :)

    VastaaPoista