torstai 14. marraskuuta 2013

Upeat geelikynnet á la Birgit

[Blogiyhteistyö]

Hip hei kaikille! Toivottavasti teidän viikkonne on lähtenyt rullaamaan mukavasti. Täällä eletään erittäin kiireistä kuukautta, joten pahoittelen jo valmiiksi hitaampaa postaustahtiani. Mies tekee ympäripyöreitä työpäiviä ja minä käyn normaalisti töissä ja pyöritän siinä sivussa perheen arkea. Lisäksi minulle iski tänään kova flunssa ja äänikin on teillä tuntemattomilla.

Eilen pääsin tosin kaiken tämän kiireen keskellä hemmoteltavaksi, sillä sain vastikään mahdollisuuden tehdä yhteistyötä paikallisen kauneudenhoitoalan yrityksen kanssa. Porvoolainen Parturi- Kampaamo Kotikulma on minulle ennestään tuttu, sillä tunnen paikan omistajan vanhan harrastuksen kautta. Kotikulma sijaitsee kaupunginkirjaston kupeessa ja he tekevät myös kotikäyntejä.

Kotikulman Birgit teki minulle huippu-upeat geelikynnet, joissa on juuri sopivasti blingiä tulevia kolmekymppisiä ajatellen.  Rakennekynnet ovat ehdoton pelastus kaltaiselleni naiselle, jonka omat kynnet ajoittain katkeilevat ja liuskoittuvat niin pahasti, ettei niissä kynsilakkakaan pysy. Birgit käyttää kynsien tekemisessä laadukkaita Pronails- geelejä.



Sen lisäksi että tämä rautainen ammattilainen loihtii upeita geelikynsiä, on hän myös mitä parhainta rupatteluseuraa. Meillä synkkaa Birksun kanssa tosi hyvin, sillä olemme luonteiltamme hyvin samanlaisia; positiivisen elämänasenteen omaavia höpöttäjiä molemmat! :)




Parturi- Kampaamo Kotikulman ja heidän yhteystietonsa löydät Facebookista, klik. 

Suosittelen lämpimästi kaikille Porvoolaisille ja lähialueille asuville! Kauempaakin kannataa tulla! ;)


Melissa


2 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Sopii yleisesti talviseen ilmeeseen, mutta myös muuhun juhlintaan.
    Omat kynteni, varsinkin peukalon ja etusormen kynnet, kokevat kovia koruja tehdessä ja muutenkin käsityöläisen ammattiin opiskellessa ei oikein pitkät kynnet ole kestävä juttu.. Pitäisiköhän kokeilla geelikynsiä.. Moni väittää että ne ovat kestäviä, mutta vielä en ole itse raaskinut sellaisia ottaa. Lakkaus on ollut tämän liuskoittuvakyntisen askartelijan epätoivoinen yritys saada kauniit kätöset ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Juuri samanlaiset ajatukset minullakin :). Kokeile ihmeessä geelikynsiä, ovat ainakin omassa tapauksessani ainoa tapa pelastua tuolta kamalalta liuskottumiselta.... minulla ei edes lakkaus auta, kun kynis liuskottuu lakan alta niin lakkakin irtoaa siitä kohdasta :(

      Poista