sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Grey Livingroom

Harmaan eri sävyt ja muodot sopivat mielestäni jollain tapaa niin hyvin tähän aikaan ja paikkaan. Ulkona paukkuu pakkanen ja pehmeä, valkoinen huntu on peittänyt luonnon alleen. Viime päivinä olemme saaneet nauttia myös auringon kauan kaivatuista säteistä ja mieliala on korkealla. 

Vielä ei kuitenkaan tee mieli sisustaa kotia keväisin värein, vaikka kevättä kovasti odotankin. Olohuone koki loppuviikosta talvisen uudistuksen yhteistyössä upean Wanilla Rose- verkkokaupan kanssa. Wanilla Rose:sta kotiutui ihanuuksia Tine K:lta, Bloomingville:ltä, Pb Home:lta ja Affari:lta. Wanilla Rose:lla on laaja ja laadukas tuotevalikoima, ja palvelu pelaa erinomaisesti kiitos ihanaisen omistajan, Riitan. Putiikilla on kivijalkaliike Hyvinkäällä ja tällä hetkellä niin liikkeeseen kuin verkkokauppaan tulvii kevään uutuuksia. Valikoimaa kurkkimaan pääset tästä, klik.



Ajattoman kauniit Tine K:n harmaavalkoiset tyynynpäälliset ovat täydellinen lisä sohvalle. Kangas on uskomattoman pehmeä ja laadukkaan tuntuinen. Nämä tyynyt suorastaan kutsuvat heittäytymään sohvalle hyvän kirjan pariin! :)




Tinen käsintehdyt keraamiset kulhot ovat niin suloiset, että niille löytyy varmasti paljon käyttöä. Pidän siitä, etteivät kulhot ovat täydellisen suoria, vaan niistä todella näkee että ovat käsin tehtyjä ja maalattuja. Tuohon isompaan ajattelin istuttaa tänään ostamani, kevään ensimmäiset narsissit. Ja Affarin myskikynttilä tuoksuu taivaalliselle! Ihanaa!


Pb Home:n suuri, harmaa maljakko on täydellinen tulppaaneille. Ostin viikonlopun kunniaksi uuden puskan, ja tämä harmaaseen taittava vaalea liila on ehdottomasti uusi suosikkini valkoisen rinnalla. Vaasin paksu kuplalasi on todella kaunis.




Oikein suloista sunnuntaita!



* Postaus tuotettu yhteistyössä Wanilla Rosen kanssa. *


8 kommenttia:

  1. Kauniita kulhoja!
    Tämä vuodenaika on vähän vaikea sisustaa...Täälläkin niin odotellaan kevättä :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania tuotteita ♡ wanilla rose on niin ihana kauppa, sieltä ei tyhjon käsin pääse lähtemään kyllä koskaan :-)
    Olet laittanut todella kauniiksi ♡

    Sunnuntain iloa ♡

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunista! Onpa ihanat nuo Tinen raidalliset tyynynpäälliset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru! Nuo Tinen päälliset ovat tosiaan aivan huippu ihanat! <3

      Poista
  4. Kauniilta näyttää ja ihanat värit, mukavaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista