maanantai 20. tammikuuta 2014

Herkkää auringonvaloa ja kauden ensimmäiset Tete Narsissit

Ihanaa pakkaspäivää! Mitä teidän elämäänne kuuluu? Toivottavasti olette saaneet nauttia aurinkoisesta talvisäästä ja katsotte energisinä uuteen viikkoon positiivisin mielin. :)

Kuten aiemmin mainitsin, ostin viikonloppuna kauden ensimmäiset Tete Narsissit, jotka istutin tuohon uuteen Tine K:n raidalliseen kulhoon. Vielä narsissit eivät ole puhjenneet kukkaan, mutta en usko siihen menevän kauaa kun kuitenkin sisätiloissa saavat oleskella, ja kevätauringon herkät säteet hellivät niitä päivittäin. Sieviä keltaisia kukintoja odotellessa siis!









Todella kauniisti kylpee olohuone tuossa hentoisessa, kevättä enteilevässä auringonvalossa. I'm in love! :)

Oikein hyvää alkanutta viikkoa ystävät!

7 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttavat narskut ♡ tää niin tahtoo , tai ensi helmililjoja ja sitten narskuja :-) ihanat kuvat ja auringon valo :-)♡:-)

    Kaunista päivän jatkoa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! <3 Narskut on kyllä niin ihania! Mä metsästin myös helmililjoja, mutta kaupoista löytyi vain sellaisia liian pitkiksi kasvaneita. :D

      Poista
  2. Ihania kuvia, narskut tuovat kevään sisälle! :)

    VastaaPoista
  3. Kaunista. :) Mä en vielä kotiin narsisseja haikaile, mutta ajattelin että pitäisi mennä famua moikkaamaan ja hänelle niitä voisikin viedä tuliaisiksi. :)

    VastaaPoista
  4. Nyt on ollut kyllä niin kauniita ilmoja! täytyypä hakea meillekin narsisseja, niistä tulee kyllä ihanan keväinen tunnelma, hauskaa päivää!

    VastaaPoista