tiistai 7. tammikuuta 2014

Joulun jälkeinen olohuone

Olohuone sai uuden vuoden kunniaksi tuoretta ilmettä uusien verhojen ja pöytälampun muodossa. Verhot ovat Svaneforsin ja valaisin varjostimineen PR Homen- mallistoa. Olen etsinyt olohuoneeseen valkoisia purjerengasverhoja ja näihin nimenomaisiin Svaneforsin verhoihin ihastuin oitis nähtyäni ne Vanille Homen Porvoon liikkeen ikkunassa. Verhot ovat huolettoman ryppyiset ja päästävät pian lisääntyvän keväisen valon virtaamaan olohuoneeseen. Upean, kiiltopintaisen lampunjalan seuraksi valitsin valkoisen pellavavarjostimen joka suodattaa lampun valon todella kauniisti. Nyt olohuoneessa vallitsee jälleen seesteisen kotoisa tunnelma - juuri sellainen jossa viihdyn kaikkein parhaiten.







Jätin verhot roikkumaan vapaasti lattianrajaan. Ihanan huolettoman näköistä!




Postaus tuotettu yhteistyössä Vanille Home:n kanssa.

Oikein hyvää tiistaita teille kaikille!

7 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kauniilta ja oikein ihanat verhot <3

    VastaaPoista
  2. Kauniin ja rauhallisen näköistä ♡ tuota ihanaa sivupöytää voisin ihastella maailman tappiin :-) kaunis kokonaisuus :-)

    Nuo verhot on iki ihanat :-) meillä makkarissa vastaavat ikea versiona ja nyt olen miettinyt kovasti olisiko olkkariin myös kun pidän niin paljon niistä :-)

    VastaaPoista
  3. Ihanan raikas tunnelma ja tuo matto toimii loistavana katseenvangitsijana. Testasimme kotiin tuota samaa mattoa, mutta mustavalkoisena. Kontrasti oli liian suuri ja tuntui, että kuvi leijuisi ilmassa. Häiritsi liikaa sohva ja tv:n välissä. Tämä harmaa ei hyppää silmille, ainakaan näin kuvien kautta. Niin ja tykkään minä edelleen siitä mustavalkoisesta, mutta mies ei voi katsoa sitä. :D

    VastaaPoista
  4. Kaunista ja raikasta!
    Tuota mattoa olen miettinyt minäkin vaikka kuinka ja kauan! Näyttää kyllä niin hyvältä! :)

    VastaaPoista