torstai 23. heinäkuuta 2015

Makuuhuone ja uusi lipastoSekä olohuone että keittiö ovat olleet kesän ilman mattoja, joten keittiössä ennen majailleet "Anno"-puuvillamatot päätyivät pesun jälkeen makkariin. Pidänkin kovasti mattojen kukonaskelkuviosta ja harmaa-valkoisesta väristä, joka sopii tosi kivasti myös makuuhuoneeseen. :)

Päätin myös jokin aika sitten, että haluan makuuhuoneeseen korkean Ikean "Hemnes"-lipaston. Tämän myötä tein Toriin hakuvahdin, ja viime viikolla onnisti vihdoin. Loppuviikosta käytiin sitten hakemassa meille lipasto tuolta kaupungin toiselta puolelta, ja nyt se seisoo paikallaan tuolla makkarissa. Kovin ovat muuten suosittuja nämä Ikean lipastot, sillä pari samanlaista lipastoa ehti mennä nenäni alta vaikka olin katsonut joka aamu hakuvahdin uudet ilmoitukset. No, tärkeintä kuitenkin että saatiin uudenveroinen lipasto ilman reissua Ikeaan ja sitä kaikkein ärsyttävintä, nimittäin kokoamista! :D

Oikein mukavaa torstaita!
Täällä näyttää kovasti siltä, että kohta tulee taas vettä taivaan täydeltä.

Hiphei!


4 kommenttia:

  1. Mä olen jäänyt ihan koukkuun Toriin! sieltä tulee kyllä aina ensin koitettua, jos jotain tarvii, nytkin on useampia loistolöytöjä vartoomassa pientä tuunausta yms. samoja lipastoja ( huom, useampia ;D) löytyy meiltäkin, on kyllä ikealaatuiseksi yllättävän jykevää tavaraa ja tosi nättejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täällä! Mulla on vaikka mitä hakuvahteja siellä :D

      Poista