sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Olohuoneen heinäkuuOlohuone on edelleen ilman mattoa, ja sellaiseksi se saa varmaan jäädä aina kesän loppuun asti. Rakkaus marokkolaiseen tarjotinpöytään on vain kasvanut kuluneen vuoden aikana, ja näin kesällä on tosi kätevää kun pöydän saa tarvittaessa siirrettyä nopeasti pois. Nostetaan vain tarjotin pois jalkojen päältä ja lyödään jalat kasaan. Niin helppoa ja vaivatonta.

Tarjotinpöydällä komeilevat mitä luultavimmin vuoden viimeiset lupiinit. Näitä ihanuuksia jään kyllä ikävöimään hieman. Onneksi tuolta teiden varsilta löytyy kuitenkin edelleen muita suven kukkia, joiden avulla voi tuoda hippusellisen kesää myös sisätiloihin.

Ja sohvien sinisävyiset tyynyt. Ai että mä tykkään! :)
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Aurinkoa ja taivaan sineä sunnuntaihisi!

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja kaunis olohuone :) Repäisin eilen ja ostin pari utuisen sinistä tyynynpäällistä makkariin...tuli sininen fiilis kaupassa :) En muista koska olisin viimeksi omistanut sinistä, vaikka väristä tykkäänkin. Sopii valkoisen seuraksi todella hyvin teilläkin.

  Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minäkin tykkään kovasti valkoisen ja sinisen kombinaatiosta. Todella raikasta!

   Poista
 2. Ihana kesäinen koti! <3 Juuri tänään lenkillä ollessani hieman harmittelin, ettei lupiineja ja juuri muitakaan villikukkia enää tienvarsilla poimittavaksi liiennyt vaan kaikki alkavat olla jo kukintonsa kukkineet. Sinä olet vielä löytänyt kauniita lupiineja!

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista! Tuo pöytä on kyllä niin ihana! Haaveilen sitä myös meidän olohuoneeseen! <3

  VastaaPoista