lauantai 21. joulukuuta 2013

Hemmotteluhetki kampaajalla

Ai että tämänpäiväinen oma aika oli kyllä tarpeen! Pieni joulustressi ja kiire on painanut harteita viime viikkoina, joten voitte kuvitella kuinka rentouttavaa oli tänä aamuna istahtaa kaikessa rauhassa kampaajan tuoliin. Ihanaa! ❤


 
Minulle tarjoutui taannoin mahdollisuus tehdä blogin kautta yhteistyötä Porvoolaisen parturi- kampaamon, Salon 33:n kanssa, klik. Salon 33 sijaitsee keskeisellä paikalla mannerheiminkadun varrella ja paikan toisena omistajana toimii vanha tuttavani, Daniela Westerlund. Daniela on toiminut luottokampaajanani jo vuosia, ja häneltä jos joltain löytyy niin ammattitaitoa, kuin työhön tarvittavaa silmää. Tämän tietää itseni lisäksi tosin moni muukin Porvoolainen, ja Danielan kalenteri onkin yleensä melko täyteen buukattu. :)

 Danielan lisäksi asiakkaita palvelevat myös kolme muuta  kauneudenhoitoalan rautaista ammattilaista. Salon 33 tarjoaa parturi- kampaamopalveluiden lisäksi myös meikkausta, geelikynsiä, lävistyksiä, ripsienpidennyksiä sekä kosmetologin palveluita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Aikoja ym. voi tiedustella numerosta: 019 580 733.


Tänään hiukseni värjättiin, leikattiin ja niihin tehtiin myös tehohoito. Kaipasin vaaleaan väriini hieman eloa, joten Daniela laittoi nykyisen värin sekaan erisävyisiä lämpimiä raitoja ja värjäsi tyven tuhkanväriseksi. Leikkauksen yhteydessä hiusten nykyistä mallia lähinnä siistittiin ja latvat leikattiin. Tehohoidon aikana Daniela hieroi päänahkaani, ja täytyy rehellisesti sanoa, etten ole parempaa päänahan hierontaa eläessäni kokenut. Euforia!


Lopuksi Daniela loihti minulle ensin kauniin arkisen meikin, josta otettiin pari kuvaa. Tämän jälkeen hiukset muotoiltiin uudelleen ja lisättiin meikkiä, jotta saatiin aikaiseksi juhlallisempi look. Sitten poseerattiin Marilynin kanssa vierekkäin. ;)



Kiitos Daniela/ Salon 33 mahtavasta päivästä! Tästä onkin hyvä rauhoittua Joulun viettoon. 

Hyvää lauantaita teille kaikille!

14 kommenttia:

  1. Wautsi, ompa viihtyisän näköinen kampaamo, tuolla kyllä varmasti viihtyisi hemmoteltavana! :-) Mielestäni raikas ja mukava kampaamon ulkonäkö on puoli asiaa :-)

    Mukavaa jouluista viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  2. Vau så fin du blev! En skicklig frissa är guldvärd, och du har tydligen en duktig frissa. Men du själv är ju så söt så jag kan tänka att frissan din är lika inspirerad att klippa ditt vackra hår !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oj, tack så mycket Sanne! <3

      Ha en riktigt fin och fridfull jul och ett gott nytt år!

      Poista
  3. Niin kauniita käydään siellä joulun viettoon!
    Oikein mukavaa ja rentoa joulun aikaa! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva leikkaus ja väri! Sopivat sinulle kauniisti ..

    VastaaPoista
  5. Sopii hienosti, näytät oikein kauniilta :) Kivaa päivää!

    VastaaPoista
  6. Voi että oot kaunis! Ihan ku joku posliininukke. :)

    VastaaPoista