keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulun tunnelmaa makuuhuoneessa

Iltaa blogistania! Laittelin eilen makuuhuonetta joulukuntoon ja makoilin illalla sängyssä pitkään ihan vain nauttien huoneen tunnelmasta ja jouluintuoksuisesta kynttilästä. Kyllä tämä joulun odotus on sitten ihanaa aikaa! Sydämen pohjassa on lämmin tunne ja mieli on raukea.




Makuuhuoneeseen kotiutui toissa päivänä myös kuvissa näkyvä, Svaneforsin upeakuvioinen päiväpeitto. Päiväpeiton minulle toimitti blogin ihana yhteistyökumppani Kaunis Coto, jonka nettikaupan ihanuuksia voi ihastella täällä, klik. Svaneforsin laadukkaita tuotteita voit selailla esim. näistä online-kuvastoista, ja tuotteita voi kysellä Kaunis Coto:n omistajalta, Minnalta.





Tänään postissa odotti jälleen pari pakettia täynnä ihanuuksia jouluiseen sisustukseen. Näistä lisää pian! Lupaamani, suussasulavan suklaakakun reseptin laitan teille jakoon myös.

Iltapäivällä sain lisäksi tiedon, että minut oli palkittu Zoco Home:n bloggaajien kesken järjestämässä kisassa upealla Pouf:illa. Aivan mahtavaa! Hyvä päivä takana!

Nyt toivottelen kotoisan lämmintä iltaa teille kaikille!

9 kommenttia:

  1. Mullakin on jo jonkun verran jouluista viime viikonloppuna vietettyjen pikkujoulujen johdosta. Pitäisi vaan löytää vielä ennen joulua jouluvalot sekä jouluiset verhot ja matot.. Taitaa tulla kiire! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että löytyy pian, jotta pääset nauttimaan niistä :)

      Poista
  2. Ihanan rauhallinen tunnelma makuuhuoneessa :-) Tuolla kelpaa viettää hetken jos toisenkin! <3 Jouluisia ajatuksia miettien! :-)

    VastaaPoista
  3. Kaunista ja tunnelmallista. Ihanaa valkoista punaisella maustettuna :) Tuo Greetings-tyyny on myös ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marinanne! Meillä on samat tyynyt myös olohuoneessa. Tykkään! :)

      Poista
  4. Tunnelmallista, ihanaa joulunodotusta <3

    VastaaPoista
  5. Kaunis ja levollinen tunnelma makuuhuoneessanne...:) Päiväpeitto on hieno!

    VastaaPoista