tiistai 17. joulukuuta 2013

Oi kuusipuu, oi kuusipuu

Siinä hän nyt on, kuusemme tämänvuotisessa juhla-asussaan. Onhan tuo koristanut olohuonettame jo reilun viikon ajan ja täytyy todeta, että kyllä se on se kuusi joka omalla kohdallani luo sen vahvimman joulun tunnelman. Onko teillä sama?





 Koristeista sen verran, että kuusi on tänä vuonna juuri täydellinen omaan makuuni - melko yksinkertainen pientä blingiä unohtamatta. ;)





Havuntuoksuista päivänjatkoa!


14 kommenttia:

  1. Tyylikästä, ja aivan ihana tuo pallo, jossa on pieniä kristalleja :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Tällä hetkellä on pakko mennä muovisilla koristeilla kun on pienokainen talossa, mutta onhan niitä muovisiakin ihan nättejä ;)

      Poista
  3. Kaunista, meillä on kuusi vielä pihalla mutta ansaitsee paikkansa ehdottomasti heti viikonloppuna :) Ja tuo kotiin sen tunnelman sekä joulun tuoksun, toivon ma :)

    VastaaPoista
  4. Ihana on kuusi. Tyylikäs tunnelmanluoja. Kyllä se kuusi sen joulun tekee, olen siis samaa mieltä :)

    VastaaPoista
  5. Teillä on kaunis kuusi, juuri ihanasti väriä ja koristetta! <3 Kyllä tuon kanssa on ihana aamulla herätä ja ajatella kuin lyhyt aika on ihanaan jouluun! <3

    VastaaPoista
  6. Kuusi luo kyllä joulun tunnelman! Meillä koristeltiin eilen kuusta, nyt on niin ihanaa aamuisin herätä kun saa siihen laitaa heti valot :) Kun vain kerkeän sitä kuvaamaan laittelen varmasti kuvia bloginkin puolelle lähipäivinä! Ihanaa iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo ihanaa. Meillä jätetään välillä jopa yöksi valot kuuseen <3

      Poista
  7. Ihanasti koristeltu kuusi, kivalla tavalla erilainen kuin muut näkemäni. :)

    VastaaPoista