torstai 21. elokuuta 2014

Chrysanthemum

Täällä vietetään viimeisiä lomapäiviä ja tuntuu kuin olisi tuhat asiaa tehtävänä ennen työhönpaluuta! Huh! No, ehtiihän nuo kaappien siivoukset hoitaa myöhemminkin. Päällimmäisenä olisi kuitenkin talon perusteellinen siivous, sillä edellisestä kerrasta on nyt poikkeuksellisesti kulunut yli kaksi viikkoa. Meillä siivotaan yleensä aina kerran viikossa, joten voitte kuvitella että huushollissa vallitsee pienoinen sekasorto! Syy tähän on se, että meillä on viimeisen parin viikon aikana ollut kaikennäköistä projektia meneillään. Ollaan poistettu peililipaston punaruskea maali, joka oli ihan järjetön rapsutusurakka! Mies saa kyllä kymmenen pistettä kärsivällisyydestään, niin paljon aikaa hän on tuon huonekaluvanhuksen kanssa joutunut viettämään. Nyt odotan vain että pääsisi vihdoinkin maalaushommiin jotta saisi nähdä kovan työn tuloksen.

Meillä on myös tehty pientä remppaa keskikerroksen vessan lattian vaihdon ja keittiön puuhellan edessä olevien klinkkereiden vaihdon muodossa. WC:n lattia sai ylleen vanhojen klinkkereiden sijaan kauniin ja käytännöllisen vinyylikorkkimaton ja keittiön vanhat, ruskeat laatat vaihtuivat harmaisiin. Nyt käyvät nekin vihdoin harmahtavan lattian kanssa yhteen. Tällaisia "pikkujuttuja", jotka on ollut tarkoitus hoitaa päiväjärjestyksestä viimeiset pari vuotta, mutta ei vaan olla saatu aikaiseksi. No, nyt otettiin itseämme niskasta kiinni ja hoidettiin homma kotiin! Hyvä fiilis!

Sitten itse otsikon aiheeseen, eli leikkokrysanteemeihin. Ostin viime kauppareissulla näitä Lidlin 2,99e krysanteemeja, eikä niitä voi muuta kuin kehua! Kauniita, suuria ja kestäviä leikkokukkia todella edulliseen hintaan. Pyörittelen usein silmiäni paikallisessa S- Marketissa, jossa myydään täysin samanlaisia krysanteemikimppuja tuplasti kalliimmalla hinnalla.


 



Nyt taidan sukeltaa sänkyyn ja painua unten maille. Huomenna on edessä mukava päivä sukulaisten maatilalla. Pikkumies pääsee katsomaan lehmiä ja ajamaan traktoria. Ihanaa!

Palaillaan! Iso virtuaalihali!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti