sunnuntai 31. elokuuta 2014

Uutta Olohuoneessa

Meidän olohuone on saanut syksyisen sisustusinspiraation myötä hieman uutta ilmettä. Sohvat ovat vaihtaneet paikkaa ja tilaan on kotiutunut aivan ihastuttavia uutuuksia. Huoneen ilme on tyylini mukaisesti edelleen raikkaan seesteinen, mikä sopii tähän suht pieneen huoneeseen mielestäni kaikkein parhaiten. Ikkunan edessä seissyt lasikantinen sivupöytä sai siirtyä makuuhuoneeseen jotta olohuoneeseen saataisiin entistä ilmavampi tunnelma.







Sohvapöytää koristavat valkoiset liljat täyttävät huoneen hienostuneella tuoksullaan. Pöytää kaunistuttavat myös Tine K:n syksyn uutuudet, harmaat "Mirrorfacet" kynttiläkupit sekä iso "Mirrorscent- flo" tuoksukynttilä, jotka kotiutuivat ihanasta Selected by VeeraK- verkkokaupasta, klik. Samaisesta liikkeestä on myös Tinen iso "Logotray"- tarjotin. Olen niin ihastunut Tinen lotuskuvioon, että halusin suuremman koon tarjottimen ajamaan taulun virkaa tuohon sohvan yläpuolella olevaan tauluhyllyyn.



Uudet peilipintaiset mirrorfacetit hejastavat metallisen peilipintansa ansiosta valoa erityisen kauniisti ja ovat täydellisiä tunnelmanluojia pimeneviin syysiltoihin. Isossa tuoksukynttilässä on vienon raikas kukkaistuoksu ja siinä on mirrorfacetien tavoin myös peilipinta. Uskomattoman kaunista! 




Sohvalla on myös toinen uutuus, nimittäin kauan toivomani ylellisen pehmeä Design By:n hopeanharmaakuvioinen torkkupeitto. Peitto on lahja rakkaalta mieheltäni, joka tietää ja tuntee naisensa makuni enemmän kuin hyvin. Ihana muru!


Tunnelmallista alkusyksyn sunnuntaita blogistania!


* postaus toteutettu yhteistyössä Selected By VeeraK:n kanssa *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti