sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Eilistä Häähumua

Eiliset häät olivat todella ihastuttavat. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja kesä oli kauneimmillaan. Morsiuspari sanoi toisillen "tahdon" historiallisessa Porvoon Tuomiokirkossa ja seremonia oli kaunis ja henkilökohtainen. Koskettavin kohta oli kun parin suloinen pieni tytär lauloi vihkimisen jälkeen laulun joka kertoi rakkaudesta.




Vastavihitty pari vietiin juhlapaikalle näin upealla autolla. Nämä autot ovat Suomessa käsinvalmistettuja hybridejä ja näillä ajelevat lähinnä Hollywood-julkkikset. Tällainen "Fisker Karma"-auto maksaa reilusti yli 100 000 euroa.


Häitä juhlittiin aamuun asti Kulloon Byagårdenissa hyvän ruuan ja juoman kera. 






Kertakaikkisen onnistunut päivä takana ja ihanaa oli päästä viettämään aikaa muiden aikuisten seurassa. Vielä on kolmen viikon päästä edessä tämän kesän toiset häät, jolloin serkkuni menee naimisiin. Häitä tanssitaan sattumoisin silloinkin samaisessa rakennuksessa, joten muistaapahan ainakin miten juhlapaikalle ajetaan.

Tänään otetaan rennosti koko perhe, loikoillaan, ulkoillaan pihalla ja syödään pizzaa.

Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

- Melissa -

4 kommenttia:

  1. oih...kesähäät on ihania. meidän lähipiirissä vain niitä ei ihan joka kesä satu olemaan. edelliset häät olivat kolme vuotta sitten omat joita tanssittiin ja juhlittiin aamuun saakka :D tänä kesänä onneksi yhdet häät joihin pääsee vieraaksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne ihania tosiaan! Talvihäissäkin olisi mukava käydä joskus, ovat kuulemma todella tunnelmalliset. :)

      Poista
  2. Vähä kiva auto :> Tuollaisen jos joskus sais.......:D

    VastaaPoista