tiistai 2. heinäkuuta 2013

Keittiön uutukaiset

Tiistaita kaikille teille ihanaisille lukijoille! Iloitsen jokaisesta uudesta lukijasta ja kommentista.

 Lupailin jo aiemmin postausta keittiön uusista hankinnoista ja tässähän nämä, eli Vanille Homesta ostamani Ib Laursenin iso lautashylly ja Kaunis Cotosta tilaamani Ib Laursenin tähtikupit, beige pepitalautanen ja siniruudullinen kulho.




Kuivasin jonkin aikaa sitten muutamat laventelin oksat ja laitoin lautashyllyyn roikkumaan. Kuivien oksien tuoksu on melkein vahvempi kuin kasvilla itsellään verannalla ja tämähän sopii minulle mainiosti. Rakastan laventelin tuoksua!





Hyllyssä roikkuu myös Greengaten "Camille Dusty Blue"-keittiöpyyhe ja Ib Laursenin tähtikuppien lisäksi hyllyä komistaa Bastion Collectionsin "Cafe Latte"-kupit. Ylähyllyllä on pari rakasta Villeroy & Boch "Alt Luxemburg"-ruokalautasta. Olen onnekas, sillä minulla on todella paljon astioita tuosta "Alt Luxemburg"-sarjasta, joka on kauniin ajaton ja erittäin laadukas.





Kaiken kaikkiaan ihastuttavia hankintoja tuli taas tehtyä, ja beige sopii mukavasti yhteen sinisen kanssa, vai mitä mieltä olette? :)

Seuraavalla kerralla kurkataan remontoitua olohuonetta. ;)

- Melissa - 


8 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet tehnyt, kaunista! Odotan innolla miltä olohuoneessa näyttää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia jälleen kerran Susanna! :) Olohuone ei ole ihan valmis vielä, pari kertaa pitää seinät vielä maalata ja sitten pitää vielä listat saada paikoilleen. Ehdin kuitenkin napata muutaman otoksen pojan syntymäpäivänä kun siistittiin paikkoja. ;)

      Poista
  2. Onpa kaunis tuo uusi astiahylly.
    Minustakin beige ja sininen ovat ihanat yhdessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Christina! Olen tosiaan etsinyt sopivaa lautashyllyä jo vuoden päivät ja pakkohan tuo oli hankkia kun mieluinen vihdoin löytyi. ;)

      Beige ja sininen ovat molemmat hillittyjä värejä ja sopivat tosiaan myös omasta mielestäni ihanasti yhteen.

      Ps. Sulla on aivan ihastuttava blogi ja koti. Olen seuraillut blogiasi vuosia. Liityitkö jo lukijaksi? :)

      Poista
  3. Kaunista ja niin ihania astioitakin <3 värit todella silmää miellyttävät :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis lautashylly, olen itsekkin haaveillut samanlaisesta mutta ei ole oikein sopivaa paikkaa missään, ehkäpä joskus vielä hankin johonkin sellaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen itsekin erittäin tyytyväinen hyllyyn. Todella kaunis ja pidän siitä, että hylly on aidosti vanhan näköinen, eikä sellaisen halvan Ikea-hyllyn näköinen (ei millään pahalla Ikean tuotteita vastaan, itsellänikin niitä on). ;)

      Poista