keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Relaxin' holiday

Takana on jälleen yksi rento lomapäivä, johon on mahtunut mm. kirpparireissua, ale-shoppailua netissä, auton katsastusta ja pitkä, rentouttava lukuhetki. Luin tänään uusimman " Unelmien Talo ja Koti " lehden numeron, ja täytyy kyllä kehua kyseistä lehteä uudistuneesta ulkoasusta ja sisällöstä. Lehdessä on juuri sopivassa mittasuhteessa sisustusta, puutarhanhoitoa ja ruuanlaittoa. Sainkin postissa lehdestä hyvän tarjouksen ja nyt mietin pitäisikö laittaa tilaus menemään. Mitä mieltä te olette uudistuneesta " Unelmien Talo ja Koti "-lehdestä? Luetteko ylipäänsä paperisia lehtiä enää, vai ovatko nettijulkaisut ja blogit syrjäyttäneet lehdet?

Itse saan nykyään paljon inspiraatiota netistä ja varsinkin blogeista,mutta mikään ei kyllä voita sitä fiilistä kun saa istahtaa sohvalle ison kahvikupin kera ja uppoutua uuden sisustuslehden juttuihin. Siinä kosketuksessa on se jokin.

Pihamme vanhan ison omenapuun hedelmät ovat jo melko isoja. Voi kuinka odotankaan omppujen valmistumista!



Nyt rentoudutaan jännittävän elokuvan parissa ilman minkäänlaista kiirettä tai stressiä ja huomenna on edessä jälleen uusi lomapäivä. Ihanaa! :)

Ps. 100 lukijan raja paukkuu kohta! Upeaa! Kiitokset teille kaikille, olette huippuja!

- Melissa -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti