maanantai 1. heinäkuuta 2013

Ensimmäisen lomapäivän mietteitä ja eilisten syntymäpäiväjuhlien tarjottavat

Tervehdys! Tänään on ensimmäinen lomapäiväni enkä ole ihan vielä tainnut sisäistää että saan oikeasti olla kotona seuraavat neljä viikkoa. Minkäänlaisia suunnitelmia ei ole. Aion mennä täysin fiiliksen mukana. ;)

Takana on eiliset onnistuneet pojan synttärijuhlat ja olo on rentoutunut. Kiitos kaikille juhliin osallistuneille, moni lukeekin kuulemani mukaan blogiani. Kiitos vielä siitäkin. :)
Tässä osaa päivän herkuista, eli suussasulava tosca-piiras, paikallisen kalastajan savulohta sisältävä piiras sekä äitini leipoma, superherkullinen kinuskikakku, joka on pakollinen tarjottava meidän suvun juhlissa. Tuo kinuskikakku on valehtelematta herkullisinta mitä maa päällään kantaa. Reseptiä en saa kanssanne valitettavasti jakaa, sillä se on salainen.




Tarjottavat maistuivat vieraille niin hyvin, että murustakaan ei jäänyt jäljelle, pientä lohipiiraan palaa lukuunottamatta.


Remonttikin saatiin viittä vaille valmiiksi ennen juhlia. Enää pitää lattiat listoittaa ja muutamia pieniä viimeistelyjä tehdä. Tosin meillä laajenee tuo remontin alue koko ajan, joten voi olla että pientä remppaa pukkaa koko loman ajan. Tuo lattia on tosiaan niin huippu-upea, että tekisi mieli laittaa koko talon lattiat uusiksi. Ainakin eteiseen vaihdetaan tuo samainen laminaatti vielä.

Sitten on ajatuksissa myös olohuoneen katon mahdollinen panelointi. Valkoinen puupaneli olisi siinä niin hieno! 

Laittelen eilen ottamiani kuvia lisää myöhemmin. Niissä näkyy olohuoneen seinät ja lattia, sekä keittiön uusi lautashylly ja hankinnat.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

- Melissa -

6 kommenttia:

  1. Oij mitä herkkuja, mukavaa lomaa sulle :)

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän ihana ja herkullinen blogi kauniine kuvineen <3 Voiskitko Lisäsätä blogisi oikeaan reunaan Follow by email -painikkeen, jolla saisi tilattua blogin sähköpostiin:) hyvää yötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Kävin heti lisäämässä kyseisen widgetin :)

      Ja kiitos myös kauniista sanoistasi :)

      Poista
  3. niin ja lisäksi jos voisit jakaa ihanien herkkujesi ohjeet myös kanssamme?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ohjeet tulossa! :) Kinuskikaukun ohjetta en tosin saa paljastaa ;)

      Poista