keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ensimmäiset maistiaiset Greengaten uudesta "Winter Feelings" 2013-2014- kokoelmasta

Vihdoin se kauan odotettu paketti saapui postiin ja sitä avatessani olo oli miltei kuin jouluna. Tuotteet olivat odotetusti taattua, upeaa Greengate-laatua. Tämän kesän aiemmassa postauksessa esittelinkin teille Greengaten Syys-/Talvikokoelman 2013 suosikkini, ja nyt minulle saapui blogini uudelta yhteistyökumppanilta Design West:iltä muutama upea tuote kyseisestä kokoelmasta.

Design West- verkkokaupasta voit tilata upeita tuotteita mm. Greengatelta, Tine K:lta, Designers Guild:ilta ja PiP Studiolta. Kivijalkaliike sijaitsee Tammisaaressa ja Designwest/Raseborgs Möbelvård on myös verhoiluliike, joten verkkokaupassa on aika ajoin myynnissä vanhoja kunnostettuja tuoleja tai sohvia. Yrityksen oman tuotannon tuloksia ovat mm. tyynynpäälliset, pöytäliinat ja lampunvarjostimet.












Kuvissa "Evelyn Mauve"-keittiöpyyhe sekä "Anna Mauve"- kuppi ja -lautanen. Näissä astioissa on upea, syksyinen luumun väri ja olen täysin lumoutunut tuosta ihanasta kuvioinnista. Minusta tuntuu muutenkin että tänä syksynä panostan sisustuksessamme juuri violetin ja harmaan eri sävyihin.

Mitä mieltä sinä olet näistä GG:n uutuuksista? 

- Melissa -

4 kommenttia:

  1. Tosi ihania löytöjä. Olen käynyt ihailemassa GG:n kuvastoa myös netissä. Vaikea valita, kun olisi monta kivaa tuotetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! :) Tuo kuvasto on kyllä niin täynnä kaikkea ihanaa, mutta ne omat suosikit sieltä varmasti ajan myötä löytyy sinullakin. :)

      Poista
  2. Mulla myös niin monta suosikkia, että en osaa päättää ihanuuksista. Onneksi jotakin on jo postissa tulossa ;)

    VastaaPoista