maanantai 19. elokuuta 2013

Nautitaan valosta!

Nautin aivan suunnattomasti kun keittiömme kylpee pehmeässä luonnonvalossa. Luonnonvalossa on jotain aivan erityistä, jota ei keinotekoisella valaistuksella voi korvata. Kaikki näyttää yksinkertaisesti paljon kauniimmalta luonnonvalossa.

 Meidän pikkumies on flunssassa ja kuumeessa, joten olen ollut hänen kanssaan kotona tänään. Kampaajallakin ehdin käydä, ja voin paljastaa teille että hiustyylini koki kauan odotetun radikaalin muutoksen! Siitä tosin lisää myöhemmin.

Tässä teille muutama otos keittiöstämme tänä valoisana elokuisena maanantaina. Näissä kuvissa näkyy myös tuo keittiön kattovalaisin, jonka muutoksesta kerroin aiemmassa postauksessa. Tuossa kattovalaisimessa on tosiaan alunperin ollut varjostimet, jotka päätin viime syksynä poistaa. Olen ollut tosi tyytyväinen valaisimen nykyiseen, rouheaan ulkonäköön.


Suurin osa kotimme huonekaluista on tätä umpipuista, kuvassa näkyvää, Laulumaan "Sara"-sarjaa. Erityisesti pidän tuosta valkoisen/antiikin kontrastista. Kaiken kaikkiaan olemme olleet tähän huonekalusarjaan erittäin tyytyväisiä. Kyllä laatu maksaa itsensä takaisin ajan myötä.


Keittiön ikkunalaudalla, kuten myös verannalla ja pihamme ruukkuistutuksissa viihtyvät kesäisin valkoiset pelargonit. Näkymät ikkunasta ovat korkean kuusiaidan ansiosta vihreät vuodenajasta riippumatta.


Myös päivittäisessä käytössä olevat yrtit kasvavat tyytyväisinä valoa kohti. Kuvissa herkulliset basilika ja oregano.




Valontäyteistä alkanutta viikkoa jokaiselle!

- Melissa -

2 kommenttia:

  1. Itselläni on pieni valaisinaddiktio :) Jos voisin/kehtaisin/raaskisin vaihtaisin varmaan kaikki valaisimetkin sitämukaan, kun sisustus vaihtuu!

    Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sirpa! Kyllä meilläkin voisi muutamat valaisimet vaihtaa. ;) Olohuoneen pintaremontin jälkeen hankin sinne keittiön tyyliin sointuvan kattokruunun.

      Mukavaa loppuviikkoa sinulle myös!

      Poista