sunnuntai 25. elokuuta 2013

Eräänä aurinkoisena sunnuntaina

Mikä ihana päivä takana! Aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta ja olen ehtinyt nauttimaan kauniista säästä sekä saanut paljon tehtyä. Joskus pelkkä löhöilykin on mukavaa, mutta paras mieli minulle tulee yleensä siitä, kun saan päivän aikana tehtyä sekä tarpeellisia että ihan vain mieltä rentouttavia asioita.

Pihan kesäkukat kukoistavat suurina ja kirkkaina ja onnistuin nappaamaan kuvan verannan kaiteella loikoilevasta sudenkorennostakin. Tällaisina päivinä sitä toivoisi voivansa pysäyttää ajankulun, jotta lämmöstä ja kaikesta ympäröivästä kauneudesta voisi nauttia aina vaan. Jollain tapaa surettaa tieto siitä, että noiden kauniiden kukkien aika on kohta ohi, vaikka pidän syksystä ja pimenevistä illoista. No, aikansa kaikella.


Tänä vuonna ostin keväällä torilta verannan kaiteiden kukkalaatikoihin keltaista ja pinkkiä Miljoonakelloa sekä lilaa Verbenaa. Halusin istutuksista ihanan värikkäät, juuri niinkuin luonnossakin.








Aamupäivällä kävimme perheen kanssa läheisessä puistossa leikkimässä ja sieltä palattuamme päätin ryhtyä maalaamaan pikkumiehen tulevaa sänkyä. Mies hioi sängyn jo jonkin aikaa sitten ja se onkin odottanut kellarissa entisöintinsä loppuun viemistä maalaamisen muodossa. Kyseessä on siis vanha, puinen lastensänky jonka löysin paikallisen kirpputorin kautta.




Sänky pitää vielä maalata toiseen otteeseen jossain vaiheessa. Kovin mielelläni olisin tänään maalannut sängyn toiseenkin otteeseen, mutta tuota Helmi-kalustemaalia käytettäessä täytyy odottaa 16 tuntia ennenkuin kalusteen voi maalata uudelleen.

Sängyn maalaamisen jälkeen vuorossa oli vielä viikkosiivous, jonka jälkeen sain laitettua vastapestyt matot lattialle. Nyt talossa leijuu raikas mäntynestesaippuan tuoksu ja alan valmistautua tulevaan työviikkoon kasvohoidon muodossa.

Mukavaa sunnuntain jatkoa teille kaikille!

- Melissa -

2 kommenttia:

  1. Täälläkin on ollut hemmottelua, kun tein jalkahoidon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa! Kyllä itseään pitää aina välillä hemmotella :)

      Poista