maanantai 5. elokuuta 2013

Syysleimu hurmaa

Uusi viikko pyörähti käyntiin ja arki rullaa jo loman jälkeen ihan mukavasti. Onnekseni teen vain kuuden tunnin työpäiviä, joten pääsen ajoissa kotiin nauttimaan loppukesän antimista.

Perennapenkin syysleimut ovat ihania myös maljakossa sisätiloissa. Olivat lisääntyneet tänä vuonna melkoisesti, joten hyvin mielin napsaisin muutamat kukanvarret ja laitoin maljakkoon.











Valkoinen syysleimu hurmaa siis meillä tällä hetkellä sekä ulkona että sisällä.

Löytyykö tämä ihanuus teidänkin perennapenkistä ja missä väreissä?

- Melissa -

7 kommenttia:

  1. kiva tuo siun taulu. Tänä vuonna meillä ollaan saatu nauttia korennoista pihamaalla ihan todenteolla. Niitä kun lentelee hyvinä päivinä useita kymmeniä yhtä aikaa. kaunis myös tuo syysleimu. mie itelleni ajattelin laittaa myöskin. se vaan tietää rosvoreissua meidän maman penkkiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hyvä että sulla on mamma kenen penkistä käydä ottamassa! :D Meidän mamma asustaa kerrostalossa, joten hänen parvekkeeltaan ei paljon perennoja löydy. ;)

      Nuo hyönteistaulut ovat ihania, haluaisin niitä pari lisää mutta saisivat olla pienenmpiä ehkä. :)

      Poista
  2. Valkoinen syysleimu on niin ihana! Vielä ei löydy penkistä, kun ei niitä vielä juurikaan ole, mutta ehdottomasti tulee löytymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän iso perennapenkki on "vähän" eli siis täysin villiintynyt. :D On rikkaruohoa ja perennaa rinta rinnan. Pitäisi varmaan tehdä asialla jotain, mutta en ole täysin varma mihin suuntaan tuota kukkapenkkiä haluisin kehittää.

      Poista
  3. Mä meinaan tehdä puutarhaani (kunhan saadaan ensin talo pystyyn) syysleimupenkin. Meillä on lapsuudenkodissa ollut leimuja, ja niistä tulee niin ihana tuoksu. Tuoksusta tulee aina mieleen lapsuuden syksyt (kun menin kouluun kuljin kukkapenkin ohi).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaapa ihanalta! <3 Oikein näen edessäni tuollaisen syysleimupenkin.

      Poista
  4. Siis meillä on sellainen pinkki syysleimu, mutta haluan nyt ehdottomasti valkoista sen viereen! En ole tajunnut että tätä on valkoisena! Ja säilyy muuten leikkona aika pitkään! Olin ihan yllättynyt :)

    VastaaPoista