perjantai 9. elokuuta 2013

Pehmistä turkinpippurilla

Herkkupäivä!

Kuten ehkä muistatte, kokeilin jonkin aikaa sitten Arla Ingmanin pehmytjäätelöä ja tykästyin. Tänään seisoin ruokakaupassa tuotteen vaniljaversio kädessä ja mietiskelin jospa pehmistä vaikka vähän tuunaisi tällä kertaa. Päädyin lopulta ostamaan pussillisen Turkinpippurirouhetta jätskin kaveriksi. Miehen kanssa olemme molemmat salmiakin suuria ystäviä joten hittihän tästä kombinaatiosta tuli!



Jätskin valmistin ohjeen mukaan ja lisäsin vasta loppuvaiheessa tuota rouhetta sekaan.
Viimeistelin annokset ripottelemalla vielä hieman turkinpippurirouhetta päällimmäiseksi.
Yummie!








Pehmis nautittiin jälleen kerran Greengaten lattemukeista, jotka ovat erinomaisen käteviä jälkiruokakulhoina. Tällä kertaa vuorossa olivat "Fay White"-latet.




Joko olette kokeilleet tätä kotona valmistettavaa pehmistä? Oletteko syöneet sellaisenaan vai tuunanneet jollain herkullisella? 

Mitä ihaninta perjantai-iltaa teille kaikille!

- Melissa -

4 kommenttia:

  1. Namm, miten herkullisia kuvia. Aivan ihanat nuo GG:n astiat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marianne! :) GG:llä on kyllä tosiaan miltei liian ihania astioita ;)

    VastaaPoista
  3. todella hyvältä näyttää kyllä. mieki taidan tuota turkipippuria kokeilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! On kyllä superhyvää, varsinkin jos tykkää salmiakista muutenkin :)

      Poista