perjantai 2. elokuuta 2013

Piharuukun jättiläiset

Monen pilvisen ja sateisen päivän jälkeen olemme tänään saaneet vihdoinkin nauttia auringosta jälleen, ja tämä houkuttelikin töiden jälkeen oleskelemaan pihalla koko perheen voimin.  Miten ihanaa aikaa tämä loppukesä onkaan. Lomat on vietetty ja arki on pyörähtänyt käyntiin. Hieman on jo syksyn tunnetta ilmassa, mutta hyvällä tavalla. Vielä on kesää jäljellä!


Tässä komeilee yksi pihamme ruukkuistutuksista. Kolmen keskellä kasvavan pelargonin ympärille istutin keväällä lankaköynnöstä, joka on aiemmin ollut suuri suosikkini sisätiloissa. Ensimmäistä kertaa päätin kokeilla sitä myös ulkoistutuksessa, ja melkoisella menestyksellä! En ole koskaan saanut kyseistä kasvia kasvamaan sisätiloissa tuollaiseen kokoon. Viihtyy siis todella hyvin, jollei paremmin ulkosalla. Suuret pelargonit ovat saavuttaneet jättimäisen kokonsa kolmen viime vuoden aikana. Ovat talvehtineet kellarissamme ja kasvavat vuosi vuodelta isommiksi.






Nopeasti hujahti tämä ensimmäinen loman jälkeinen työviikko ja nyt päästään jälleen kerran viikonlopun viettoon. Täällä rentoudutaan Ben & Jerry:s jäätelön parissa ja huomenna onkin vuorossa serkkuni häät. Toivotaan siis hääparille ihania häitä kauniissa kesäsäässä. Huomenna on Sannan ja Sebastianin päivä! 

Mitä parhainta viikonloppua teille rakkaat lukijat!

- Melissa -

2 kommenttia:

  1. Oi vau! Tosi upeaksi olet saanut kukkaistutukset kasvamaan, kaunista! Lankaköynnös on munkin suosikki, mutta en ole ymmärtänyt kokeilla ulkona. Mä olen ollut tänä kesänä (taas) tosi hävettävän laiska kastelija, ja kukat on jääneet lähinnä ruukkuihinsa kitumaan... Täytyy ehkä pysytellä helppohoitoisissa perennoissa :)

    VastaaPoista