lauantai 31. elokuuta 2013

Rentouttavaa viikonloppua!

Ihanaa kun on taas viikonloppu! Tänä viikonloppuna aion ottaa rennosti ulkoilemalla perheen kanssa ja yksinkertaisesti ihan vain olemalla. Hieman pesänrakennustakin saattaa tulla harrastettua, sillä pikkuhiljaa alkaa tuntumaan kovasti siltä, että syksy on nyt oikeasti ovella. Lyhdyt ja sisustusvalosarjat on otettu esiin ja muutama uusikin hankittu, kuten tuo edellisessä postauksessa esittelemäni ihana Irislights. Sohvapöydällä palavat myös muutamat lämpökynttilät ja laventelin tuoksuinen tuoksukynttilä.

Nautin parhaillaan kupillisesta maitokahvia ja selailen syksyn katalogeja. Tällä hetkellä kädessä onkin Linumin kuvasto, jossa vallitsee aivan ihana, maanläheinen tunnelma. Onko Linum teille tuttu merkki? Oli tai ei, niin pitäkäähän tuo Linum mielessä, sillä heiltä on pian tulossa jotain oikein mukavaa.






Nyt toivoitan teille jokaiselle mitä parhainta viikonloppua ja jatkan lukuhetkeäni uuden " Unelmien Talo ja Koti"-lehden parissa. Näytti syksyisen herkulliselta kun eilen selasin sitä nopeasti läpi. Elämän pieniä nautintoja.

- Melissa -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti