torstai 12. syyskuuta 2013

Elossa ollaan!

Voittajafiilis! Eilinen leikkaus on onnistuneesti takana ja nyt alkaa sitten hidas toipuminen. Kiitos teille kaikille onnentoivotuksistanne ja tsempeistä, auttavat minua tässä kivuliaassa toipumisessa. Tuo leikkaus ja koko eilinen päivä oli itse asissa oikein mukava kokemus. Sairaalan päiväkirurgisella osastolla oli todella mukavaa ja asiantuntevaa porukkaa ja nukutuksen aikainen uni oli mitä maittavin. Kun virkosin heräämön puolella sain sämpylän ja kahvia, ja sitten sainkin soittaa mieheni hakemaan minut kotiin.

Tässä teille viime sunnuntaina olohuoneesta ottamani kuvat. Pistää ainakin omaan silmään tuo vanha, beige matto. Onneksi postissa odottaa uudet harmaat matot niin olohuoneeseen kuin keittiöönkin. Mukavaa kun on jotain mitä odottaa. Ihana mieheni lupasikin hakea matot tänä iltana. 







Näissä kuvissa näkyykin hyvin olohuoneen tämänhetkinen värimaailma. Valkoinen pohjana ja musta ryhdittämässä kokonaisuutta. Tehosteina harmaan eri sävyjä sekä hopeaa. Onko teidän mieleenne?
Oikein hyvää loppuviikkoa teille jokaiselle! Ihanaa että teitä on jo näinkin monta. Kiitos siitä!

Nyt taidan ottaa pienet päikkärit pojan kanssa ja keskittyä toipumiseen. Vahvat särkylääkkeet väsyttävät ja tekevät olon melkoisen veteläksi. 

Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. Elämä voittaa!

- Melissa -

5 kommenttia:

  1. Hyvä, että leikkaus on onnellisesti ohi!
    Kaunis olohuone ja harmaa matto sopii tuohon varmasti hyvin....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina! Mies toi juuri matot kotiin enkä malta odottaa että saan ne paikoilleen. Pakko kuitenkin odottaa seuraavaan siivouspäivään, jotta saa ensin lattiat kunnolla luututtua. :)

      Poista
  2. Kiitos Heidi! :) Tuo postista tänään kotitunut matto on kyllä niin ihana! Ahhh! ;)

    VastaaPoista
  3. Vähän liian vaalea minun makuuni..

    Onneksi leikkaus meni hyvin. :) Vaikka tiesinkin, että eihän se voi muuta kuin onnistua. :)

    VastaaPoista