maanantai 9. syyskuuta 2013

Maanantaita

Niin se uusi viikko pyörähti jälleen käyntiin ja päiviä jatkunut auringonpaiste vaihtui sateiseen harmauteen. Harmaasta puheen ollen tilasin tänään vihdoinkin olohuoneeseen ja keittiöön uudet, lattian sävyyn sopivat matot. Molemmat mattomallit ovat Kodin1-sisustustustavaratalojen "Anno"-sarjan mallistosta. En kyllä malttaisi odottaa tämän lähetyksen saapumista! Matot viimeistelevät kotimme syysilmeen ja tuovat sisustukseen kaivattua lämpöä.

Verannalla sen sijaan kesä jatkuu edelleen ja lämpö pysyy pilvisenäkin päivänä hellelukemissa.



Täällä asustavat kasvit ovat saaneet nauttia auringosta ja lämmöstä erityisen pitkään tänä vuonna ja tämän huomaa varsinkin oliivipuista. Suurempi puu tekee oliivia oliivin perään ja pienemmän ainokainen oliivi on muuttanut väriään vihreästä tummaan. Lehtivihreääkin puskee joka tuutista. Täytyy kyllä leikata puita muotoon joku päivä. Isompi yksilö on kasvanut tasaisemmin kun taas pienempi on levittäytynyt vähän joka puolelle.



Pian onkin aika siirtää oliivipuut verannalta sisätiloihin talvehtimista varten. Toivottavasti selviävät talven pimeydestä ja jaksavat ilahduttaa tulevinakin kesinä. 

Täällä hiukan jo jännittää. Olen nimittäin menossa keskiviikkona sairaalaan leikkaukseen. Ei mitään vaarallista, mutta kyseisestä leikkauksesta toipuminen on lääkärin mukaan erittäin kivuliasta. Suonette toivon mukaan anteeksi jos blogi sattuneesta syystä hiljenee muutamaksi päiväksi. Palaan heti kun kykenen ja toivon teidän viihtyvän blogini parissa jatkossakin. Kiitos jokaiselle lukijalleni. Olette upeita!

Iloa teidän viikkoonne! Palataan! 

❤  
- Melissa -  


5 kommenttia:

  1. Ihana toi oliivipuu. :) Onnea leikkaukseen!

    VastaaPoista
  2. Kaunis oliivipuu..
    Tsemppiä leikkaukseen..Toivottavasti parannut nopeasti..
    Pia

    VastaaPoista
  3. Ihania oliivipuita sinulla! Minulla on haaste blogissani sinulle :)
    http://hopealusikkapuussa.blogspot.fi/2013/09/vahan-erilainen-haaste.html
    Pikaista toipumista!

    VastaaPoista