perjantai 6. syyskuuta 2013

Inspiraatiota lastenhuoneen suunnitteluun

Onpas mukavaa kun on perjantai ja koko viikonloppu edessä! Uppouduin jälleen kerran Pinterestin maailmaan ja tällä kertaa selailin erilaisia ihania ideoita lastenhuoneeseen. Meillä on tosiaan tuo pojan uuden huoneen suunnittelu ja toteuttaminen vielä jokseenkin keskeneräistä kun huone sijaitsee yläkerrassa emmekä vielä uskalla/ halua jättää häntä sinne yksin leikkimään. Ideoita tosiaan on monenmoisia ja onhan tuo lastenhuoneen suunnittelu omalla tavallaan erityisen hauskaa kun kyseessä on pienen ihmisen oma tila. 

Omassa sisustuksessa suosin melko hillittyjä värejä, mutta lastenhuoneeseen voisin kuvitella värikkäitä detaljeja kunhan huoneen vaalea ruonko on kunnossa.  Pojan uuden sängyn entisöintikin on hieman kesken ja se pitäisi viimeistellä vielä toisella maalikerroksella. Eipä tässä toisaalta mitään kiirettä, hiljaa hyvä tulee, niinhän se sanonta kuuluu. ;)

 Nämä kolme ensimmäistä kuvaa vastaisivat enemmän omaa sisustusmakuani...




.... mutta toisaalta näiden kuvien värikkäät yksityiskohdatkin ovat todella puhuttelevia....





 Kaikki kuvat: Pinterest

Mitä mieltä te olette? Kuinka vahvasti omat sisustusmieltymyksenne vaikuttavat lastenne huoneiden sisustukseen?

Aurinkoa teidän viikonloppuunne!

❤  
- Melissa -

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Tyttäreni halusi omaan huoneeseen pienenä vain moderneja huonekaluja, eikä mitään vanhaa, tuunattua tai antiikkista. Nyt vähän vanhempana hän tykkää myös vanhoistakin huonekaluista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on mielestäni tärkeää lasten saada itse olla mukana päättämässä mitä omaan huoneeseensa haluavat. Meidän pikkumies tosin on vasta muutaman kuukauden päälle 2 vuotta, joten ei ole vielä aktiivinen mielipiteensä esittäjä :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia, pidän erityisesti kahdesta ensimmäisestä :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia. Meillä kyllä kuunnellaan myös lapsia, mutta täytyy sanoa, että on minun ideat hyvin menneet läpi. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä poika ei tosiaan vielä omia mielipiteitään osoita mutta toivotaan että äidin mielipiteitä kuunnellaan sitten tulevaisuudessa ;)

      Poista
  4. Kyllähän omat mieltymykset vaikuttavat paljonkin lastenhuoneen sisustukseen, mutta koitan pitää mielessä että se on lasten tila ja mistähän hekin tykkäisivät :) Kivoaj inspiraatio kuvia, niitä on aina ihanaa katsella!

    VastaaPoista