tiistai 28. heinäkuuta 2015

Kodin ainoatMakuuhuoneen uuden lipaston päälle rakentui kodin ainoa asetelma, jossa on vaaleanpunaista. Ikean perhostaulun löysin kaapin perukoilta ja samoin ikivanhat kangaspionit, jotka ovat mielestäni todella kauniit tekokukiksi. Taitavat nekin olla ainoat laatuaan meidän huushollissa. Lipastolla lisäksi Avon:in "Driftwood" tuoksutikut, Tine K:n vaasi, keramiikkakulho ja facet-tuikut. Noissa tuoksutikuissa on aivan ihana tuoksu, jota levittyy juuri sopiva määrä huoneilmaan.

Kuvien facet-tuikkujen väriä ei muuten taida olla kellään muulla, sillä kyseessä on alunperin ollut kaksi harmaata mirrorfacetia, jotka menin vahingossa laittamaan astianpesukoneeseen. Peilipinta ja harmaa väri oli tipotiessään kun koneen avasin, mutta lopputulos on itse asiassa oikein kaunis vaikka koko sattunut tietenkin aluksi hieman harmitti. Pesen siis yleensä kaikki kirkkaat facet-kupit koneessa, sillä astianpesukoneessa niistä tulee kaikkein kirkkaimpia. :)

Hyvää uutta viikkoa! Elokuu on pian täällä!


6 kommenttia:

 1. Todella kaunis asetelma <3 ihana vaaleanpuna <3

  VastaaPoista
 2. Kaunista. Onko tuo tuoksu millainen? Voimakas? Mistä olet hankkinut sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on "ajopuu", eli omasta mielestäni sellainen puinen...olisiko santelipuu vähän samantapainen?! :) Ihana on. Tämä on hankittu Avonilta.

   Poista
 3. Tosi kaunista on! :) Mielestäni nuo tuikut ovat paremman näköisiä noin, en oikein osaa kuvitella niitä harmaiksi...

  VastaaPoista