lauantai 28. joulukuuta 2013

Kohti Uutta Vuotta

Heips! Mitä teille kuuluu? Toivottavasti olette saaneet levätä sekä nauttia joulusta täysin siemauksin. Täällä alkaa tavan mukaan olla jo jonkinasteinen jouluähky mitä sisustukseen tulee, joten taidan siivota joulukoristeet pois viimeistään huomenna. Ajatukset ovat muutenkin jo vahvasti tulevassa, ja Uusi Vuosihan on ihan kohta täällä. Pian vuoden vaihduttua alkaa kevään odotus. Olen päässyt vilkaisemaan joidenkin sisustusbrändien kevään mallistoja, enkä voi kuin huokaista. Niin paljon ihanuuksia luvassa sisustuksen saralla jälleen kerran. Kevättä odotellessa siis! 

Nyt nautitaan kuitenkin viikonlopusta ja rentoudutaan perheen parissa. Itselläni on ollut koko viikko vapaata töistä, ja täytyy kyllä myöntää että on ollut aivan huippua saada olla kotona perheen kanssa. 

Tunnelmallista lauantain jatkoa! 

❤ 

12 kommenttia:

 1. Mukava kuulla iloisia kuulumisia :-) ja tietysti katsella kivoja kuvia :-) kohti uutta vuotta ja lunta vaan odotellen että tulisi hiukan valoisampaa!:-)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa teille ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen jollain tasolla jo luopunut lumen odottelemisesta, ei sitä nyt kerta kaikkiaan taida tulla, ei ainakaan pysyvää lumipeitettä. :( Mutta valoisampia aikoja kohti mennään ja nyt yritetään pitää mieli korkealla :)

   Poista
 2. Samoilla fiilareilla mennään täälläkin. Meidän joulu lähti eilen pahvilaatikossa autotalliin ja alkoi kevään sekä puutarhakauden odotus! Tulkoon siis kevät!

  VastaaPoista
 3. Kun nyt saataisiin edes se talvi ensin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä! On tämä kyllä niin synkkää kun ei ole lunta ollut lainsinkaan..... :/

   Poista
 4. Täälläkin on katseet ja ajatukset jo keväässä. Lumi olisi kiva, mutta odotan sitä, kun aurinko alkaa paistamaan ikkunoista ja päivät pitenevät kunnolla :)

  VastaaPoista
 5. Jouluähkyä näyttää olevan liikkeellä, tänne ei ole vielä ehtinyt :D Kivaa vuodenvaihdetta teille!

  VastaaPoista
 6. Kuvasi ovat vaan niin ihania, niitä jaksaa katsoa aina vaan uudestaan, kiitos ihanasta blogistasi ja hei nyt on KEVÄT :)
  Kuitenkin ihastelin tuota punaisen joulutähden alla olevaa ruukkua ja pientä poroa, mistä olet ne ostanut, ovat tavattoman kauniita, siis kaiken muun kauniin ohessa. Tämän päivän fb-kuvakin on aivan mielettömän ihana, siinäkin taisi olla poro edessä ja tuikut kauniisti hämynä taustalla <3 Kyllä osaat vangita kuvat ja tunnelmat -t

  VastaaPoista
 7. Kiitos Tuisku ihanasta kommentistasi, piristi päivääni todellakin! ❤

  Sekä ruukku että poro ovat Plantagenista :)

  Ihanaa viikonloppua ja uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista