torstai 3. huhtikuuta 2014

Keskikerroksen vierashuone

Huomenta blogistania! Saatte nyt ensimmäistä kertaa vilkaista talomme keskikerroksemme vierashuoneeseen, joka on toiminut viimeiset pari vuotta poikamme leikkihuoneena. Huoneen sisustusta en ole halunnut muuttaa tämän väliaikaisen järjestelyn takia, mutta hieman minua kyllä häiritsee se tosiasia, että huoneessa vallitsee nykymakuuni hieman liian romanttinen tunnelma. No, poika alkaa toivon mukaan pian olla jo sen verran iso, että haluaa leikkiä omassa huoneessaan yläkerrassa. Tämä huone puolestaan seisoo edelleen tyhjillään, mutta meidän olisi tarkoitus alkaa sitäkin pian sisustamaan pojalle. 

En muista paljonko talomme huoneen jaosta olen aiemmin ylipäänsä täällä blogissa kertonut, mutta varsinkin olohuone on aina ollut vaikeasti sisustettava suht pienen kokonsa ansiosta. Unelmani olisikin jossain vaiheessa saada olohuoneen ja vierashuoneen välistä oviaukkoa suuremmaksi ja tehdä huoneesta ihan oikea jatke olohuoneelle. Ensimmäiseksi haluaisin repiä huoneen oikeanpuoleisen seinän kokonaan kattavat vaatekaapit, ja asentaa samanlaisen laminaatin kun laitettiin viime kesänä keittiöön ja olohuoneeseen. Mutta kaikki aikanaan.Nyt eletään jo torstaita ja pian onkin taas viikonloppu. Parhautta!

Ihanaa loppuviikkoa juuri sinulle!

❤  

4 kommenttia:

 1. Olipa mukava päästä kurkkimaan teidän tälläinen huone :-) kaunista siellä ♡

  Mukavaa torstain jatkoa ♡

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis vierashuone...kuten koko kotinne..:)

  VastaaPoista
 3. Iloista loppuviikoa, huone näyttää niin tunnelmalliselta <3

  VastaaPoista
 4. Samankuuloisia suunnitelmia kuin meillä, jotenkin vaan hirmusti mietityttää kiinteiden kaapistojen poistaminen ja oviaukon suurennuskin tuntuu jostain syystä kamalan lopulliselta :D Ehkä jos sitä vaan lopettais pähkimisen ja alkais puuhiin..

  VastaaPoista