sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Summer, here we come!

Päivät pitenevät kovaa vauhtia ja tänään siirrettiin kellotkin kesäaikaan. Taas yksi varma merkki siitä, että kyllä se kesä sieltä tulee. Mahtavaa! En malttaisi odottaa!

Vietimme juuri kolme tuntia pihalla koko perheen voimin. Nautittiin auringosta, korkattiin kevään hiekkalaatikko- ja jätskikausi ja siistittiin paikkoja. Vielä ovat ruskean ja harmaan sävyt pääosassa, mutta näkyy siellä hieman vihreääkin. Pieni lupaus keväästä.


Oma perhe ja rentoa yhdessäoloa, siinä hyvin yksinkertainen resepti onnistuneeseen sunnuntaihin. Mieheni on luvannut tehdä tänään lettuja ja hän saakin joka kerta aikaiseksi jumalaisen hyviä lettuja. Can't wait!

Aurinkoista sunnuntaita ihanaiset!

❤  

4 kommenttia:

 1. Ihanaa sunnuntaita ja nams lettuja! Meilläkin on ollut ihana sunnuntai mini kanssa. Yhdessäoloa, luontoa ja vähän herkuttelua.

  VastaaPoista
 2. Täydellinen yhdessä olo päivä ♡ siitä on hyvä jatkaa herkkupöytään :-)

  Mukavaa iltaa teille :-)

  VastaaPoista
 3. Meikin ollaan oltu koko perheen voimin ulkona tänään kauan, lapset hiekkalaatikolla ja muuten vain juosten pihalla. Me sitten kerättiin risuja ja siistittiin pihaa siinä samalla. Ihanan aurinkoista, pääsimme oikein nauttimaan välipalankin ulkona leikkimökin rappusilla :)

  VastaaPoista
 4. Me ulkoiltiin vaarin kanssa myös. Ja saimme nauttia Näsin kukkaloistosta. Kohta sitä on niin kädet täynnä touhua ettei ennätä juuri metsissä retkeillä. Mutta tilalle tulee sitten ne ihanat aamu- ja ilta kalareissut.

  VastaaPoista