lauantai 1. maaliskuuta 2014

Aamuinen keittiö ja StyleRoom

Hyvää huomenta! Mahtavaa kun on taas viikonloppu ja saa luvan ottaa rennosti ja tehdä kaikkea mukavaa. Toinen mukava asia on, että Melissa's Take on Life- blogi löytyy nyt myös uudesta StyleRoom-palvelusta, *klik*. Oletteko jo tutustuneet kyseiseen verkkoyhteisöön?

StyleRoom on naapurimaamme Ruotsin suosituin sisustajien verkkopalvelu, ja tänään se aukeaa myös meille suomalaiselle. StyleRoomissa käyttäjät voivat jakaa omia sisustuskuviaan luomalla omista kuvistaan albumeja. Maksuttomassa palvelussa voi myös tehdä inspiroivia leikekirjoja. Styleroom on Euroopan suurin nettikuvapankki jossa StyleRoomissa kaikki sisustamisesta innostuneet, kuten sisustuksen harrastajat, bloggaajat ja ammattilaiset voivat kohdata.
Yllä olevat otokset tämänaamuisesta keittiöstämme löytyvät myös StyleRoomissa Melissa's Take on Life- blogin "Keittiö"-albumista.

Suloista lauantaita! StyleRoomissa nähdään!

8 kommenttia:

 1. Tutustuttu on ja mukana ollaan blogin nimellä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ja keittiö niin sievä :-):-) kaunista on ♡

  Lauantain iloa ♡

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Mun täytyy muistaa myös laittaa StyleRoomiin lisää kuvia, muutaman vaan laitoin silloin kun kirjauduin betaversioon. Tänään muistin sentään käydä :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kun vinkkasit! Nautin ihanista sisustuskuvista, joten StyleRoom voisi olla mulle sopiva palvelu. :)

  VastaaPoista