keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Sairaslomaa ja Bloomingville Arvonnan Voittaja

Lyhyestä virsi kaunis tänään, sillä kirjoittelen tätä postausta kännykälläni ja vielä "väärän" käden sormilla! Jouduin eilen jäämään parin viikon kovan sinnittelyn jälkeen sairaslomalle pahan tennis- ja golfkyynärpään takia. Vasenta kyynärpäätä, -vartta ja rannetta kuumottaa ja särkee nyt jatkuvasti. Toimistotyön vitsaus, jonka olen tähänastisen urani aikana onnistunut välttämään. Joskus pitäisi ymmärtää olla itselleen armollinen ja ottaa töissä vähän iisimmin. Tästähän sen näkee , sillä nyt on seinä tullut vastaan enkä kykene fyysisesti töihini ollenkaan. Toivotaan että vaiva lähtee paranemaan pian ja voisin myös palata "normaaliin" bloggaamiseen mahdollisimman pian.

Sitten hieman mukavempaan asiaan, eli Kaunis Coto:n tarjoaman Bloomingvillen lokerohyllyn voittajaksi arvottiin tällä kertaa "Jolana" kommentillaan "Yhdellä arvalla mukana! :)".Jolana saa minulta pian sähköpostia asian tiimoilta. 

Onnea vielä voittajalle ja kiitos Kaunis Coton Minnalle palkinnon tarjoamisesta!Mukavaa keskiviikkoa ja palaillaan toivon mukaan muutaman päivän blogitauon jälkeen!

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä tsemppiä ja paranemista! <3 <3

    VastaaPoista
  2. Auts, voin vain kuvitella, miltä tuo kipu tuntuu! :/ Paranemisia! <3

    VastaaPoista
  3. Voi voi, tuo on kurja vaiva! Kannattaa ottaa aika rauhallisesti, itselläni on sama vitsaus uusinut moneen otteeseen ja ensi kerran kävi niin, että tuli myös vasempaan käteen, kun aloin sillä tekemään kaikki mahdolliset hommat. Onneksi lääkkeet tehoavat levon kera aika pian. Tsemppiä ja pikaista paranemista! <3

    VastaaPoista