Ulkona ukkostaa ja täällä sisätiloissa ollaan juuri pakastettu basilikaa. Nips naps, ja niin on jälleen yksi pala kesää purkitettu pitkän talven varalle. Pakastinkin alkaa olla täynnä näitä suven säilöttyjä makuja, että syksy saa senkin puolesta tulla.
Nyt taidan vielä napata muutamat valokuvat täältä keittiöstä, kun täällä kerran on siivouksen jäljiltä ihanan siistiä. Keittiö saa muuten pian hieman uutta ilmettä, kun Ikeasta eilen kotiutunut ihanuus pääsee paikoilleen. Tästä lisää pian. :)
Rentouttavaa sunnuntaita!
Oi, mä en ole koskaan ajatellut että basilikaakin voi pakastaa! Miten se tehdään, kokonaisina lehtinäkö? Niin kauniita kuvia jälleen :)
VastaaPoistaMoi Katja! Kiitos ja tosi kiva kuulla sinusta. :)
PoistaJoo, basilikaa voi oikein hyvin pakastaa. Itse poistan varret ja pakastan tiiviisti minigrip-pusseissa.
Noita on kyllä ihana talven mittaan rapsia ruokiin!
VastaaPoistaRentouttavaa sunnuntaita sinnekin! :)
Niin on Taina! Loppujen lopuksi noista kahdesta isosta basilikapensaasta tuli aika vähän pakastettavaa. Ensi vuonna pitänee laajentaa viljelmiä. ;)
Poista