lauantai 14. marraskuuta 2015

Kynttiöitä ja keramiikkaaOlen jo jonkin aikaa ihastellut Cult Design:in upeita "Gracilis"-astioita , ja pääsinkin blogiyhteistyön myötä tilaamaan House By F- verkkokaupasta muutamat tällaiset ihanuudet. Virtuaaliseen ostoskoriin kiikutin kokeeksi myös Klinta:n pienen hierontakynttilän.

Gracilis- keramiikan kuviointi on todellisuudessa vielä kauniimpi kuin olin odottanut. Siis aivan uskomattoman kaunis! Vau!  Ison, valkoisen lautasen tilasin kynttilöille, ja kulhoista sopii nauttia niin aamupuuron kuin viikonlopun namitkin. Tilasin yhden jokaista väriä, ja hyvä niin, sillä kaikki ovat yhtä kauniita. Tykkään! :) 

Klinta:n hierontakynttilä palaa tasaisen kauniisti ja sen sisältämien eteeristen öljyjen tuoksu on ihanan raikas. Kynttilän öljyä voi tosiaan käyttää myös hierontaan, ja sitä pitää ehdottomasti kokeilla. :)

Tämä päivä vierähtikin maalaushommissa, ja keittiön pöydän ja tuolien maalaus on jo loppusuoralla. Nyt poltellaan kuitenkin kynttilöitä ja rentoudutaan sohvalla Netflixin parissa. Kupillinen lämmintä teetä vielä ja se on siinä! 

Tunnelmallista lauantaita teille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti