perjantai 15. heinäkuuta 2016

Peililipastoa ja blogimietteitä


Muutamat räpsyt olohuoneen peililipastolta, jonka päällä vallitsee kesäisen raikas sekoitus sinistä, valkoista ja mustaa. Minulle tuttu ja turvallinen, aina yhtä kaunis yhdistelmä.

Väliltä tuntuu kyllä hieman hullunkuriselta postailla tänne blogiin kuvia samoista tiloista ja nurkista, kun tämä oma sisustusmakukin taitaa tätä nykyä olla sen verran "juurtunut", ettei suurempia muutoksia ole pitkään aikaan tullut tehtyä. Näin ollen pysähdykin aika ajoin ihmettelemään, kuinka kauan te lukijat oikein jaksatte osoittaa kiinnostusta näitä samoja nurkkia kohtaan?! :D 
 
Tottakai välillä hankitaan jotain uutta ja kodin pienesineistö siirtyy paikasta toiseen, mutta ne suurimmat linjaukset on ja pysyy. Tai siltä on ainakin tuntunut jo pidemmän aikaa, enkä usko että voisin kovinkaan helposti kyllästyä kotimme seesteiseen tunnelmaan. Se on tullut jäädäkseen.
Ehdottomasti.
 
Mitä mieltä te olette? Etsittekö sisustusblogeista juuri sitä jatkuvasti muuttuvaa sisustusta ja hankintojen virtaa? Vai voiko etabloitunut sisustuskin olla kiinnostava?

Näiden mietteiden siivittäminä toivottelen teille oikein mukavaa perjantaita! 

Se on moi! :)6 kommenttia:

 1. Heippa! No tuotapa samaa asiaa on täälläkin mietitty kerran jos toisenkin, ja välillä oikein meinaa stressikin iskeä asian tiimoilta ;). Joskus tuntuu, että bloggaus-intokin meinaa laskea ihan sen takia, kun ei ole mitään uutta kuvattavaa!

  Mutta totuus on kuitenkin, että ainakin itse tykkään katsoa yhä vaan uudelleen ja uudelleen ihania kuvia blogeista, vaikka niissä ei muuttuisi mikään muu kuin kukka-asetelma :). ( Tosin nykyään tulee kyllä seurailtua laiskasti blogeja, mutta nyt lomalla on ainakin paremmin aikaa :).

  Tämä sinun lipastosi on ainakin aina vaan niiiin ihana, samoin kaikki muutkin kuvasi, joten jatkahan samaan malliin <3

  Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida! Kiva kuulla että muutkin bloggaajat pohtivat samoja juttuja :)

   Poista
 2. Samaa olen miettinyt minäkin, mutta kauniita kuvia on ihana katsella ja aina niissä on jotakin uutta!
  Sinulla on niin kauniit kuvat joita on ilo katsella! <3

  VastaaPoista
 3. Henk.koht. pidän blogeista, jotka antavat inspiraatiota. Sillä ei siis ole suurta merkitystä, vaihtuuko sisustus usein vai ei.

  VastaaPoista