perjantai 30. toukokuuta 2014

Aurinko Paistaa ja Vettä Sataa



Auringonpaiste ja vesisade ovat sangen hassu duo, joka yllättäen päätti vierailla luonamme täällä Dalboin tilalla tänä kauniina iltapäivänä. Minua kuitenkin ilahduttaa suuresti lämpimien säiden paluu ja auringon mieltä nostattavat säteet. Itse asiassa on melko samantekevää mitä tuolta taivaalta tällä hetkellä sataa, sillä täällä ollaan taas kesäfiiliksissä ja kaiken lisäksi on perjantai ja lomapäivä! Jess!

Alkavan viikonlopun kunniaksi muutamat kuvat verannaltamme. Näin alkukesästä veranta on ehdoton suosikkihuoneeni talossamme, ja siellä kahvitellaan ja seurustellaankin ahkerasti aina alkukeväästä myöhäiseen syksyyn. Kesäkukat viihtyvät verannalla uskomattoman hyvin, joten lähes kaikki kesäkukat asustelevat siellä jossain vaiheessa ennen mahdollista puutarhaan siirtymistään. Tällä hetkellä verannalla tuoksuu vienosti laventelilta, enkä malttaisi odottaa niitä keskikesän lämpimiä päiviä, joiden aikana tila täyttyy oikein kunnolla tämän ihanan kasvin tuoksusta. Laventelin tuoksu on maailman ihanin!








Verannan kukkapöydällä majailevat tällä hetkellä kolme vuotta vanha pelargoni, parsa ja laventeli. Lattialla pöydän vierellä seisoo talvesta selvinnyt iso oliivipuu, joka on vielä melkoisen harvalehtinen pudotettuaan talvilevon aikana kaikki lehtensä. Toiveissa olisi tietenkin lisää lehtivihreää, joten pitäkäähän peukkuja!










Nyt suuntaankin ulos verannalle unelmoimaan laiskoista kesäpäivistä ja nauttimaan iltapäiväkahveista!

Mahtavaa perjantaita ja nauttikaa viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti