keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Pojalle Oma Huone


Olemme mieheni kanssa kevään aikana työstäneet pian 3 vuotta täyttävälle pikkumiehellemme omaa huonetta yläkertaan. Makuuhuoneemme vieressä sijaitseva huone on seissyt tyhjillään jo vuosia, mutta nyt se on vihdoinkin saanut ikioman asukin. Ja mitä ihanimman sellaisen.

 Voi tuota pojan iloa kun viime viikolla näki vastavalmistuneen huoneensa! Se oli todellaista rakkautta ensisilmäyksellä.

Tässä siis lupaamani postaus ja tietenkin kunnon kuvapläjäys huoneesta!
Vanha lastensänky ostettiin viime keväänä ja kunnostettiin kesällä. Pidän siitä, että sänky on hieman kapeampi, joten se mahtuu paikalleen juuri täydellisesti. Tosi hyvä juttu!


Käytiin pari viikkoa sitten Ikeassa, josta ostettiin sängyn viereiselle seinälle kiinnitetyt tauluhyllyt ja vinokaton alle asetetun "Kallax"- hyllyn, johon valitsin mustat ja turkoosinsiniset kangaskorit. Myös sängyn yläpuolelle kiinnitetty seinävalaisin ja huoneen valkoinen pikkutuoli ovat ikeasta.


Tauluhyllyihin olen erittäin tyytyväinen, ja niiden asetelmia voi vaihdella aina kun siltä tuntuu. Ylimmän hyllyn värikkäissä kehyksissä olevat tekstit olen itse tehnyt ja kunniapaikalle pääsi myös äitini vanha muumikirja vuodelta 1960. Meillä on melko paljon vanhoja lastenkirjoja, joten pojalle ei ole tarvinnut ostaa uusia. Vanhoja kirjoja on muutenkin ihana lukea. Niissä on ihan oma fiiliksensä!


Lattialle valitsin isoimman mahdollisen karvalankamaton, jotta huoneen pientä isäntää ei  talvisin paleltaisi, kun lattiat tällaisessa vanhassa talossa ovat kuin ovatkin usein melkoisen kylmiä. En kuvannut huonetta toisesta suunnasta, sillä siellä ei paljon kuvattavaa ole. Huoneen toisella puolella pelkästään ikkuna ja vanhat, sisäänrakennetut vaatekaapit.



Nyt on tosi hyvä mieli kun saatiin huone valmiiksi ja poika viihtyy siinä niin uskomattoman hyvin. Hieman olin huolissani siitä, miten yöt uudessa huoneessa sujuisivat, mutta aivan suotta. Poika on nukkunut uudessa sängyssään ja huoneessaan oikein makoistasti, ja nyt aletaan pikkuhiljaa roudaamaan loput lelutkin pojan leikkihuoneesta tänne uuteen huoneeseen.

Täällä on vesisade onneksi loppunut ja nyt näyttää siltä, että aurinkokin saattaa vielä näyttäytyä. Siispä poika kainaloon ja pihalle lomps!

Aurinkoista keskivikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti