lauantai 3. toukokuuta 2014

Toukokuista Keittiötä


Ihanaa, nyt eletään jo toukokuuta! Suvi on siis ihan kulman takana ja näin ollen tekee kovasti mieli laittaa kotia kesäkuntoon. Meillä tämä tarkoittaa mahdollisimman riisuttua sisustusta ja paljon luonnonvaloa. Kesällä kodin valkoista pohjaväriä piristävät sininen ja luonnonläheiset sävyt. Tässä muutamat otokset keittiöstämme.


Uusille lukijoille tiedoksi, että keittiön lautashylly ja metallinen kuppiteline ovat Ib Laursenin mallistoa. Siniset kynttilänjalat ja telineessä roikkuvat tähtikupit ovat myös samaisen yrityksen tuotantoa. Ylimmän hyllyn ruokalautaset ovat Villeroy & Boch "Alt Luxemburg"-sarjaa, jota meiltä muutenkin löytyy paljon. Pienet marokkolaiset keramiikkakulhot löytyvät Rif Design:ilta ja harmaanruskeat isot kahvikupit ovat Bastion Collections:in. Taulussa olevan tekstin olen tehnyt itse.







Tällaiset ovat tunnelmat meidän keittiössä tänä toukokuisena lauantaina. Ulkona sataa jo toista päivää vuorotellen räntää ja rakeita, joten sisällä on nyt eriytisen mukava oleskella. Hain tosin nopeasti pihaltamme muutamat pienet valkovuokot ja laitoin lautashyllyn koukusta roikkuvaan lasimaljaan.
Nyt taidan keittää iltapäiväkahvit ja selailla juuri postilaatikosta hakemaani uunituoretta "Unelmien Talo ja Koti"- lehteä.

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti