keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Elämää keittiössä

Keittiö. Talon keskipiste ja paikka, jossa vietetään paljon aikaa niin ruuanlaiton ja leivonnan parissa, kuin ystävien kanssa seurustellen. Keittiömme on isokokoinen ja meillä on myös vanha puuhella tuomassa tilaan menneiden aikojen tunnelmaa. 1990-luvulta peräisin olevat keittiön puukaapit olivat taloon muuttaessamme vihreän väriset. Asuttuamme vuoden päivät talossamme vihreä väri alkoi kuitenkin kyllästyttämään ja päätimme maalata kaikki kaapit valkoisiksi, ja lopputulos oli todella hyvä. Tässä otoksia meidän keittiöstämme.

Aloitetaan kuvalla keittiöstä vuonna 2006


Tässä kuvaa keittiöstä sen jälkeen kun mieheni käsin hioi ja maalasi kaapinovet. Tapetti poistettiin myös ja maalattiin seinät kokovalkoisiksi.Tässä tuoreempi, viikon takainen kuva. Talomme on myynnissä nyt, mutta jos jäisimme tähän asumaan, niin remontoisin keittiön vastaamaan enemmän nykyajan standardeja. 


Tässä lisää kuvia keittiöstäSiinä oli paloja elämästä keittiöstämme. Sisustusta, leivontaa, kukkia ja ennen kaikkea elämää. 
Mukavaa loppuviikkoa sinulle! 

- Melissa -

4 kommenttia:

 1. Kodikas keittiö teillä, kyllä maali saa vaan niin paljon ihmeitä aikaa <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Petra! Tuo maali on kyllä kätevä tapa saada iso muutos aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää. Maalasitteko muuten rungotkin? Oliko ne mdf;ää vaiko puuta? Mielessä myös yksi projekti jossa voisi maalaamalla päivittää kaapit, mutta miettiny että miten pelittää maali mdf rungon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogini lukijaksi SH! Maalasimme rungot niiltä osin, jotka näkyivät "ulkoapäin", mutta sisältä emme lähteneet maalaamaan. Muistaakseni suurin osa rungosta on MDF:ää, joten hieman erilainen maalaustulos tuli niihin. Maalihan tarttuu ja mukaille puun kaunista rakennetta, mutta MDF:ssähän on sellainen sileä pinta, joten siihen tuli kovin helposti valumajälkiä jne. Puu on ehdottomasti helpompi maalata.

   Toivottavasti tästä oli sulle apua. :)

   Poista